Nationaal Archief Suriname gaat nu ook beeld en geluid opslaan
juni 10, 2014
Today in Pop History
juni 10, 2014
Show all

Sport 10 juni

Vriendschappelijke Interland partijen

Gisteren Vandaag
Ghana-Zuid Korea Ierland – Portugal

 

De WK-wedstrijden in Brazilië worden bij temperaturen van boven de 32 graden Celsius twee keer onderbroken voor een drinkpauze. Een uur voor de aftrap beslist de FIFA aan de hand van een warmte-index of het nodig is de zogeheten ‘cooling breaks’ in te gelasten. De pauzes vinden plaats in de 30e en 75e minuut en duren ieder 3 minuten. Tijdens de korte onderbrekingen loopt de stadionklok gewoon door. De 3 minuten drinkpauze worden toegevoegd aan de extra tijd.

 

KNVB-voorzitter Michael van Praag is tegen een vijfde termijn van Sepp Blatter als voorzitter van de FIFA. De 78-jarige Zwitser kondigde onlangs aan dat hij zich in 2015 kandidaat wil stellen voor een nieuwe ambtsperiode. “Als je ergens zestien jaar zit, moet je je afvragen of je nog iets toevoegt”, vertelt Van Praag dinsdag aan de Volkskrant. “Het imago van de FIFA is achteruitgegaan na alles wat er is gebeurd de laatste jaren. Weinigen nemen de FIFA nog serieus, en hoe je het ook wendt of keert: Blatter is eindverantwoordelijk.”

 

Robert Gesink zal volgende maand niet deelnemen aan de Tour de France.

De Belkin-renner, die begin mei geopereerd werd aan hartritmestoornissen, heeft na een periode op hoogte in Sierra Nevada in goed overleg met het management van zijn ploeg besloten dat de ronde te vroeg komt. “De deur naar de Tour de France stond op een kier, maar de realiteit is dat de periode voor en na de operatie erg zwaar zijn geweest”, aldus Gesink.

 

De geschorste eigenaar Donald Sterling gaat toch niet akkoord met de verkoop van de Los Angeles Clippers. Donald Sterling toch niet akkoord met verkoop Clippers. ”Ik heb besloten dat ik moet vechten om mijn rechten te beschermen,” licht Sterling toe. ”Ik heb momenteel weinig sympathie, maar ik denk dat mijn recht op privacy en het behoud van mijn rechten op een eerlijk proces niet mogen worden vertrapt.”

NBA

Vandaag woensdag
San Antonio at Miami

Game 3 – Series tied 1-1

Geen games

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.