De Telesur 10 Mobiel Met Peggy Neslo
augustus 10, 2016
Dagbladen overzicht 11augustus
augustus 11, 2016
Show all

Sport 10 augustus

Olympisch nieuws:

De Surinaamse badmintonner Soren Opti begint zijn Olympisch avontuur in Rio tegen de nummer 1 van de wereld, Lee Chong Wei, uit Maleisie. Dit gebeurt morgen, in de Riocentro Hal. Het is bekend dat mensen met een wild card of lagere ranking, meteen tegen de sterkste spelers uitkomen. Opti, de nummer 381 op de wereldranglijst, heeft meteen de nummer 1 van deze lijst geloot. De voorronde bij badminton wordt gespeeld in een poule van 3 spelers. Vrijdag speelt Opti zijn tweede tevens laatste wedstrijd. Tegenstander is dan Zi Lang Derek Wong uit Singapore, de nummer 55 van de wereldranking.

 

SBA Basketbal Finale Playoff 2016:

Dinsdag
Dames Hoofdklasse:

Game 4 : Yellow Birds47 – De Arend48

Seriestand 2-2

 

Heren Hoofdklasse :

Game 4 : De Arend 40– SCVU 66

Seriestand 2-2

Morgen, donderdag, wordt bij zowel de heren als de dames de beslissende game 5 voor de titel gespeeld in de Ismay van Wilgen Sporthal.

 

 

International Friendly:

Vandaag:
Panama -Guatemala

 

Olympisch Voetbal 2016:

Uitslagen : Vandaag:
Dames :

Australië- Zimbabwe 6-1

Duitsland – Canada 1-2

Colombia – United States 2-2

Nieuw Zeeland – Frankrijk0-3

China – Zweden 0-0

Zuid- Afrika- Brazilië0-0

Heren:

Algerije -Portugal

Argentinië- Honduras

Duitsland- Fiji

Zuid Korea-Mexico

Colombia-Nigeria

Japan – Zweden

Denemarken- Brazilië

Zuid Afrika- Irak

 

 

Overig Sportnieuws:

Arsenal-manager Arsène Wenger verwacht dat de strijd om de titel in de Premier League dit seizoen spannender wordt dan ooit. “De Premier League wordt een soort WK voor managers”, aldus Wenger eerder vandaag bij de ‘Premier League Season Launch’, de officiële aftrap van het nieuwe seizoen van de hoogste Engelse divisie. “Laten we niet naïef zijn: de financiële kracht van de Premier League heeft een grote aantrekkingskracht op de beste spelers en de beste managers. Als je kwaliteit wilt, moet je daar voor betalen”, zegt Wenger.

Comments are closed.