Facebook filmpje leidt tot aanhouding
november 9, 2015
Dagbladen overzicht 10 november
november 10, 2015
Show all

Sport 09 november

De uitslagen van de SVB / Assuria Bekercompetitie van de afgelopen week:

Poule A

WBC – Jong Rambaan   0 – 0

Poule B

SVW – Boma Star   2 – 2

Poule C

SNL – Toronto     6 – 1

 

VOETBAL:

Real Madrid heeft verzuimd om de koppositie in de Primera Division te heroveren op Barcelona. De ploeg van Rafael Benitez verloor met 3-2 op bezoek bij Sevilla. Het is pas de eerste nederlaag van het seizoen voor Real Madrid. Barcelona heeft nu drie punten meer en mag zich koploper noemen van de Primera Division.

 

Johan Cruijff laat zich kort uit over zijn ziekte. De voormalige topvoetballer en oud-trainer van onder meer Ajax en Barcelona heeft longkanker.  “Intussen zijn we met mijn ziekte onderweg. Helpers weg, eerste ronde”, schrijft de 68-jarige Cruijff in zijn wekelijkse column in De Telegraaf. “Omdat er veel in het voetbal speelt en het nadenken en praten daarover me veel plezier verschaft, kom ik nauwelijks aan piekeren toe”, vervolgt hij.

 

TENNIS:

Novak Djokovic heeft het Masterstoernooi van Parijs op zijn naam geschreven door gisteren van Andy Murray te winnen in sets 6-2 en 6-4. ‘Parijs’ was het laatste Masterstoernooi van 2015. Over een week beginnen de ATP World Tour Finals in Londen.

 

Venus Williams won ook gisteren in Zhuhai het toernooi om de WTA Elite Trophy. Dat betekent dat de 35-jarige Venus na ruim vier jaar terugkeert in de top tien van de wereldranglijst. In 2010 sloot ze het kalenderjaar voor het laatst af als speelster van de top tien op de wereldranglijst. Destijds bezette ze de vijfde plaats.

 

NBA:

Vandaag:
Orlando – Indiana

Chicago                – Philadelphia

Minnesota – Atlanta

Portland – Denver

San Antonio – Sacramento

Detroit – Golden State

Memphis – Los Angeles Clippers

 

Comments are closed.