Today in Pop History
mei 9, 2014
Dagbladen overzicht 09 mei
mei 9, 2014
Show all

Sport 09 mei

Zaalvoetbal:

Hoofdklasse wedstrijden gisteren:
BOULANCHE – S.C.V. LINCO 1-2

FC INTERNACIONAL – LENGTE BOYS 11-5

Z.V. MOKSIE – ZV MENGAO 2-3

 

SVB:

Hoofdklasse :
Vandaag:

Robinhood – SNL 20:00

Locatie: Franklin Essed Stadion

 

Europees voetbal:

Chelsea-coach José Mourinho heeft een boete van 10.000 pond, zo’n 12.000 euro, gekregen voor zijn uitlating na afloop van de competitiewedstrijd vorige maand tegen Sunderland. De tuchtcommissie vindt dat de Portugees met zijn sarcastische opmerkingen jegens de arbitrage het Engelse voetbal in diskrediet heeft gebracht, meldde de Engelse voetbalbond. Chelsea verloor het duel en Mourinho feliciteerde de dienstdoende scheidsrechter Mike Dean na afloop van de Premier League-wedstrijd op bijtende wijze. “Ik wil ook Mike Riley feliciteren, de scheidsrechtersbaas.

 

Sepp Blatter heeft vrijdag laten weten dat hij gaat voor een vijfde nieuwe termijn als voorzitter van de FIFA.

Het huidige mandaat van de 78-jarige Zwitser loopt in 2015 af. “Ik wil doorgaan, ik ben nog niet klaar met mijn missie”, zegt Blatter in verschillende Zwitsers media. Blatter staat al sinds 1998 aan het hoofd van de FIFA.

 

NBA nieuws:

Donald Sterling heeft ontkend dat hij een racist is. De eigenaar van Los Angeles Clippers is door de Amerikaanse basketbalcompetitie NBA voor het leven geschorst na racistische uitlatingen. Hij liet zijn vriendin weten dat zij niet met zwarte mensen op de foto moest gaan. “Denken jullie dat ik een racist ben?”, zegt Sterling op een tape, die bij de website Radar Online is opgedoken. “Denken jullie dat ik niet voor iedereen in de wereld liefde heb?”

“Jullie weten dat ik geen racist ben. Je kunt geen clubeigenaar zijn in de NBA als je dat bent. Ik kan mijn coach toch niet vragen om alleen maar blanke spelers op te stellen?” Sterling zegt op de tape ook dat dat hij niet van plan is de Clippers te verkopen. “Niemand kan mij dit verplichten. Ik kan het weten, want ik ben advocaat.”

NBA Play-offs Tweede ronde

Gisteren Vandaag
Miami 94, Brooklyn 82

Game 2 – Heat lead 2-0           

San Antonio 114, Portland 97

Game 2 – Spurs lead 2-0

 Indiana at Washington

Game 3 – Wizards lead

Oklahoma City at LA Clippers

Game 3 – Clippers lead

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.