Vandaag in het Verleden
juni 8, 2014
Staatsolie presenteert alternatieve brandstof aan Nickeriaanse industrie
juni 9, 2014
Show all

Sport 09 juni

Zaalvoetbal

Gisteren gespeeld
T SHANTIDEL – F.C. PRO 3-2

T THE LIONS II – F.F.C.   10-4

E FC SELECAO – S.V. ORKAAN     4-7

E Z.V. INTER JAKIN – ZV PALO    3-4

E S.V. DE VUIST – ZV. INTER BOM          1-5

H THE LIONS – S.C.V. LINCO       6-1

 

Vriendschappelijke Interland partijen

Gisteren Vandaag
Trinidad and Tobago-Iran 0-2

San Marino-Albania 0-3

France-Jamaica 8-0

Ghana-Zuid Korea

WK Nieuws:

Vijf grote sponsoren van de FIFA hebben de druk op de wereldvoetbalbond opgevoerd. Sony, Adidas, Coca-Cola, Visa en Hyundai/Kia willen dat de toewijzing van het WK 2022 in Qatar grondig onderzocht wordt.

De zorgen van de sponsoren komen na de beschuldigingen van The Sunday Times aan het adres van Mohammed bin Hamman, voormalig vice-president van de FIFA. Volgens de Britse krant heeft de Qatarees een fonds van zes miljoen euro opgezet om Afrikaanse officials te betalen voor hun steun.

 

Chili maakt zich opnieuw zorgen om de fysieke gesteldheid van Arturo Vidal.  De sterspeler van de WK-tegenstander van Oranje maakte vorige week zijn rentree na een knieoperatie, maar heeft sinds die invalbeurt in de oefeninterland tegen Noord-Ierland niet meer met de groep meegetraind.

 

Tennis:

Rafael Nadal heeft zondag voor de negende keer in zijn loopbaan Roland Garros op zijn naam geschreven. De Spanjaard was in de finale in Parijs in vier sets te sterk voor Novak Djokovic: 3-6, 7-5, 6-2 en 6-4. De partij tussen de nummer één en twee van de wereld duurde ruim 3,5 uur.

NBA Finals:

 

Gisteravond:

Miami at San Antonio 98-96

Game 2 – Series tied 1-1

 

De Miami Heat hebben in de nacht van zondag op maandag de stand in de finale van de NBA-play-offs weer gelijk getrokken. De regerend kampioen won de tweede wedstrijd met 98-96 van de San Antonio Spurs. Vedette LeBron James nam in San Antonio met 35 punten en 10 rebounds revanche voor de eerste wedstrijd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.