Amerikaan voorlopig vrij na 43 jaar eenzame opsluiting
juni 9, 2015
VHP bereid met NDP te praten maar maakt zich klaar voor oppositiebanken
juni 9, 2015
Show all

Sport 09 juni

 

Voetbal:

Women’s World Cup

Vandaag

  Internationala Friendly

vandaag

Groep F

Frankrijk-Engeland

Columbia-Mexico

Groep E

Spanje-Costa Rica

Brazilie-Zuid Korea

Finland-Estland

Macedonie-Equatoriaal Guinee

Luxemburg-Moldavie

Georgie-Ukraine

     

 

Voetbal:

Ondanks het winnen van de ‘dubbel’ wil Jeremain Lens nog steeds graag vertrekken bij Dinamo Kiev. De 27-jarige aanvaller hoopt op een nieuw avontuur vanwege de oorlog die Oekraïne verscheurt.

”Ik hoop dat Dinamo Kiev meewerkt als er een mooie club voor me komt. Maar als ze me aan mijn contract houden, vind ik dat ook niet erg”, zegt Lens, die nog twee jaar vastligt en vorstelijk wordt beloond in de Oekraïense hoofdstad. De oud-speler van AZ, NEC en PSV had begin dit jaar al openlijk geroepen weg te willen vanwege de situatie in Oekraïne. ”De clubleiding begreep dat wel, ze snappen alle buitenlandse jongens die zo praten.”

 

Fiorentina heeft maandag hoofdtrainer Vincenzo Montella ontslagen. De Italiaanse voetbalclub is niet te spreken over het gedrag van de coach. Montella liet de afgelopen weken herhaaldelijk weten open te staan voor andere clubs. Zijn contract liep nog een jaar door. ”De acties van Montella zijn een overduidelijke poging onder zijn contract uit te komen”, stelde de club in een fel statement op de website. ”Daarom moeten we tot onze spijt concluderen dat het benodigde vertrouwen ontbreekt om onze relatie voort te zetten. We hadden gehoopt dat de coach respectvoller was omgegaan met de club en fans die hem zoveel hebben gegeven.”

 NBA FINALE:

Gisteren: Dinsdag:
 Geen wedstrijd Game 3: Golden State @ Cleveland

 

Comments are closed.