Steigers en bruggen in Montressoir in slechte staat
september 8, 2014
Sociale media, een vloek of een zegen!?
september 8, 2014
Show all

Sport 08 september

Voetbal:

De nationale herenvoetbalselectie van Suriname ligt uit de strijd om de Caribbean cup. In de laatste partij tegen Martinique werd met 0-0 gelijkgespeeld. Suriname speelde eerder al gelijk tegen Barbados(1-1) en verloor verassend van het zwakker geachte Bonaire met 3-2. Dit verlies deed natio uiteindelijk de das om.

 

Atletiek:

Miguel Van Assen sleepte tijdens de nationale atletiekkampioenschappen afgelopen weekendin de U-2 klasse de titel in de wacht op zijn fsvoriete onderdeel de hink-stap-sprong.  Hij sprong 14.48 meter. Zijn concurrenten kwamen niet in de buurt. AV Marwina-clubgenoot Dave Pika kwam tot 14.07 meter.

 

Zaalvoetbal:

Kl Wedstrijd Uitslag
T FC EXCES 2 – F.C. PRO 2-2
T JETBOYS – S.V. KANOUTE 5-8
T SHANTIDEL – THE LIONS II 4-8
T F.F.C. – F.C. INTER FIVE 3-9
T RISING STARS – SC. SCORPIO 5-2
E ZV PALO – Z.V. ZWALUW ’96 3-3
E FC SELECAO – S.V. DE VUIST 5-8
E ZV. INTER BOM – S.V. ORKAAN 4-3
E S.V. KABEL BOYZ – F.C. EXCES 1-4
H Z.V. MOKSIE – GIANTS 4-2

Moksie bezet nu samen met The Lions en Inter Nacional de koppositie van de Hoofklasse.

SVB Bekertoernooi schema:

Poule Team A Team B Datum Tijd Lokatie
E Robinhood Inter Vlijt Wo.10 sept. 20.00u Dr.Ir.F.Essed
H Flora PVV Do.11 sept. 20.00u Dr.Ir.F.Essed

 

Voetbal:

Duitsland heeft zondag bij de start van de EK-kwalificatie een moeizame 2-1 zege geboekt op Schotland. Portugal ging in eigen huis verrassend onderuit tegen Albanië: 0-1.

 

Portugal, dat het zonder de licht geblesseerde Cristiano Ronaldo moest doen, verloor in groep I verrassend van Albanië: 0-1. In poule F boekte Roemenië een knappe 1-0 zege bij Griekenland. Trainer Dick Advocaat heeft met een gelijkspel tegen Frankrijk gedebuteerd als bondscoach van Servië, 1-1.

 

Andrea Pirlo heeft definitief besloten dat hij doorgaat als Italiaans international. De 35-jarige spelmaker van Juventus liet kort na het afgelopen WK, waarop Italië al in de groepsfase werd uitgeschakeld, al weten dat de deur nog op een kier stond. Voor het toernooi had Pirlo nog aangegeven te zullen stoppen bij de ‘Azzurri’.

 

Sepp Blatter heeft bevestigd dat hij zich opnieuw kandidaat zal stellen voor het voorzitterschap van de FIFA.

Blatter officieel opnieuw kandidaat voor voorzitterschap FIFA. Dat deed de huidige preses in een videoboodschap die werd afgespeeld bij de Soccerex-conferentie in Manchester. “Ik ben nog niet klaar met mijn missie”, aldus Blatter. “Ik weet dat een overgrote meerderheid van de voetbalbonden achter mij staat.”

 

Karl-Heinz Rummenigge heeft verbaasd gereageerd op de uitlatingen van Michel Platini over Franck Ribéry.

De UEFA-preses zei zondag dat de aanvaller van Bayern München zich als Fransman beschikbaar moet stellen voor het nationale elftal, maar Rummenigge stelt dat er geen problemen zijn. ”Het is allemaal geregeld. Ribéry is niet eens uitgenodigd door bondscoach Didier Deschamps. Alles is in orde en conform de FIFA-regelementen”, zegt de Bayern-preses in Bild.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.