‘s Lands Hospitaal verwelkomt eerste drieling voor dit jaar
mei 8, 2015
Ruim 190 wetten goedgekeurd tussen 2010 en 2015
mei 8, 2015
Show all

Sport 08 mei

UEFA Europa League

Vandaag
Napoli-Dnipro Dnipropetrovsk 1-1

Sevilla FC-Fiorentina 3-0

 

Spanish Primera División Duitse Bundesliga
Morgen Morgen
Eibar- Espanyol Hamburg SV- SC Freiburg

 

Boksen:

Floyd Mayweather is niet geïnteresseerd in een nieuw gevecht met Manny Pacquiao. De 38-jarige Amerikaan noemt zijn rivaal een “loser” en een “lafaard”, omdat hij klaagde over een schouderblessure na het ‘gevecht van de eeuw’ van afgelopen zaterdag. “Pacquiao leek absoluut geen last te hebben van de blessure. Hij was snel. Zijn linker was snel en zijn rechter was ook snel”, zegt Mayweather in een interview met het Amerikaanse Showtime dat zaterdag zal worden uitgezonden.

Pacquiao is deze week geopereerd aan zijn rechterschouder en kan daardoor zeker negen maanden niet in actie komen. Vlak nadat hij op punten verloor, klaagde de bokser uit de Filippijnen al over een pijnlijke schouder.

 

Pelé is voor de tweede keer in nog geen half jaar tijd opgenomen in een ziekenhuis in Sao Paulo.De 74-jarige Braziliaan heeft een operatie ondergaan aan de prostaat. Zij toestand is stabiel, zo liet een woordvoerder van het Albert Einstein-ziekenhuis donderdag weten.In december mocht Pelé hetzelfde ziekenhuis na een verblijf van twee weken verlaten. Hij was destijds met nierklachten opgenomen.

KNVB-voorzitter Michael van Praag gaat maandag als kandidaat-preses van de wereldvoetbalbond FIFA in Zwitserland in gesprek met de Portugese oud-voetballer Luis Figo en FIFA-bestuurslid Prins Ali Bin Al-Hussein uit Jordanië. Beiden zijn nog in de race voor het voorzitterschap van de FIFA. Volgens de BBC is de kans aanwezig dat een of twee uitdagers van de huidige FIFA-preses Sepp Blatter zich zal terugtrekken en dat de ‘sterkste’ kandidaat van het trio op 29 mei tijdens de verkiezing de strijd mag aangaan met de 79-jarige Zwitser.

 

 

NBA Playoffs:

Vandaag: Morgen
EASTERN CONFERENCE SEMIFINALS – GAME 3

Cleveland-Chicago

 

WESTERN CONFERENCE SEMIFINALS – GAME 3 Houston-LA Clippers

EASTERN CONFERENCE SEMIFINALS – GAME 3

Golden State-Memphis

 

WESTERN CONFERENCE SEMIFINALS – GAME 3 Atlanta -Washington

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.