Succes IMF-programma zal 850 miljoen USD aan monetaire reserve moeten opleveren
juni 8, 2016
Turkse president Erdogan zet afschaffing onschendbaarheid parlementsleden door
juni 8, 2016
Show all

Sport 08 juni

VOETBAL:

Copa America International Friendly  
Gisteren Gisteren:  
Amerika – Costa Rica

Columbia- Paraguay

Denemarken-Bulgarije           4-0

Australië-Griekenland             1-2

Japan- Bosnië Herzogovina     1-2

China-Kazachstan                  0-1

Canada-Uzbekistan                2-1

Spanje- Georgië                    0-1

Vandaag:
Brazilië – Haiti

Ecuador – Peru

 

Vandaag:
Portugal – Estland

 

TRANSFERNIEUWS:

José Mourinho lijkt zijn eerste aanwinst binnen te hebben bij Manchester United. De 22-jarige verdediger Eric Bailly zou deze week een medische keuring ondergaan op Old Trafford en al een persoonlijk akkoord bereikt hebben met de ‘Red Devils’, die een kleine 40 miljoen euro overmaken naar Villarreal.

 

Filippo Inzaghi gaat zijn trainerscarrière proberen een nieuwe impuls te geven bij Venezia FC, een bescheiden club met grote ambities uit de kelder van het Italiaanse voetbal. De ploeg uit Venetië werd afgelopen seizoen kampioen van de Serie D, het vierde niveau in Italië.

 

Barcelona wil langer door met Lionel Messi. Zijn contract loopt tot medio 2018. De Catalanen zouden hun sterspeler graag langer willen houden, en dat tot aan 2022.

 

Tonny Vilhena heeft na lang onderhandelen besloten om niet voor Internazionale te kiezen. De 21-jarige middenvelder van Feyenoord zegt nog geen besluit te hebben genomen over een nieuwe club.

 

In ander sportnieuws:  Twee Russische gewichthefsters  moeten hun olympische medaille van de Spelen van 2008 inleveren. Beiden werden positief getest op het verboden middel turinabol. De speelsters werden eerder al verdacht van dopinggebruik, maar een tweede test bracht uitsluitsel.

 

NBA FINALS:

Vandaag: Game 3

Golden State at Cleveland

Serie: GS leads 2-0

 

Comments are closed.