Pomphoudersbond voorziet geen brandstofprijsverhoging
juli 8, 2016
De Telesur 10 Mobiel Met Johan Nekrui
juli 8, 2016
Show all

Sport 08 juli

Zaalvoetbal :

Uitslagen Gisteren:
Eerste klasse :

De Vuist – Inter bom 6-3
Orkaan – Kabel Boyz/luna group II  2-5

 

Hoofdklasse:

All Stars/P&D Group – Styx Kuldipsing  2-9

 

EK 2016:

Halve finale :
Gisteren:

Frankrijk – Duitsland  2-0

 

Frankrijk naar de Finale met Portugal

 

 

Ajax kan later deze maand tijdens de eerste wedstrijd in de derde voorronde van de Champions League niet beschikken over Arek Milik. De 22-jarige spits is dan pas net terug van vakantie. Milik werd een week geleden met Polen uitgeschakeld door Portugal in de kwartfinales van het EK en krijgt drie weken vrijaf van de Amsterdammers.

 

Manchester City zou bereid zijn om een bod van liefst 50 miljoen euro te doen op Leonardo Bonucci. Juventus heeft een eerder bod van 44 miljoen terzijde geschoven, maar de verwachting is dat de Italiaanse kampioen wel zal zwichten voor het verhoogde bod op de 29-jarige verdediger.

 

Mauricio Macri, de president van Argentinië, is ervan overtuigd dat Lionel Messi terugkomt op zijn besluit om te stoppen als international van het Zuid-Amerikaanse land. De sterspeler van FC Barcelona liet vorige maand na de verloren Copa America-finale met Argentinië tegen Chili weten een punt te zetten achter zijn interlandloopbaan. Het was zijn vierde verloren finale met de Argentijnen.

Venus Williams is ondanks haar uitschakeling in de halve finale van plan om volgend jaar weer terug te keren op Wimbledon. De 36-jarige Amerikaanse maakt dan de reeks van twintig deelnames vol.

De oudste deelneemster in het vrouwentoernooi werd op weg naar de finale de voet dwars gezet door de Duitse Angelique Kerber (6-4 en 6-4). Desondanks beleefde Venus het toernooi als een wederopstanding. Ze speelde donderdag haar eerste halve eindstrijd op een Grand Slam sinds 2010.

 

 

Comments are closed.