Politie berichten 07 maart
maart 7, 2014
Vandaag in het Verleden
maart 8, 2014
Show all

Sport 07 maart

Voetbal:

De Oekraïense voetbalcompetitie wordt volgende week zaterdag hervat. Het tweede deel van de Premier Liga zou eigenlijk afgelopen weekeinde beginnen, maar werd uitgesteld vanwege de onrustige politieke situatie in Oekraïne.  Volgens Dmitro Boelatov, minister van Sport en Jeugd, ‘wacht het hele land op de hervatting van de competitie en moet er daarom weer zo snel mogelijk gespeeld gaan worden’. Mocht er volgende week daadwerkelijk gevoetbald gaan worden, dan hebben in totaal twee speelronden geen doorgang kunnen vinden. Het is niet bekend wanneer die worden ingehaald.

 

Silvio Berlusconi zou van plan zijn om AC Milan te verkopen. De eigenaar van de Rossoneri zou investeringsmaatschappij Lazard Ltd. hebben ingeschakeld om de club bij potentiële kopers aan te bieden, zo meldt de financiële nieuwszender Bloomberg.  Een zegsman van Fininvest – het investeringsbedrijf van Berlusconi – ontkent de berichtgeving en spreekt van “ongefundeerde informatie”. Bloomberg-verslaggever Jonathan Ferro zei evenwel in een tv-uitzending van Bloomberg uit vertrouwelijke financiële kringen te hebben vernomen, dat Berlusconi de zevenvoudig Champions League-kampioen op de markt wil brengen.  Berlusconi is sinds 1986 eigenaar van Milan en maakte onlangs zijn dochter Barbara directielid van de club waar Clarence Seedorf hoofdtrainer is.

 

Is er hoop voor Michael Schumacher? De zevenvoudige ex-wereldkampioen Formule 1 ligt al sinds eind december in een diepe coma na een zwaar skiongeval in het Franse skioord Méribel. Volgens La Gazzetta dello Sport ademt Schumi weer zelfstandig en reageert hij naar stemmen van zijn vrienden. Dat wordt echter onmiddellijk ontkent door zijn manager. Door vrienden te laten praten met Schumacher hopen de artsen hem langzaam weer te laten wennen aan zijn leven voor de coma die nu al negen weken duurt.

 

NBA:   

Gisteren Vandaag
Miami-San Antonio 87-111

LA Clippers-LA Lakers 142-94

Oklahoma City-Phoenix 122-128

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.