’Miljard schade door overstromingen Frankrijk’
juli 7, 2016
De Telesur 10 Mobiel Met Jiga Copinski
juli 7, 2016
Show all

Sport 07 juli

Zaalvoetbal :

Donderdag :
Eerste klasse :

De Vuist – Inter bom 18:30

Orkaan – Kabel Boyz/luna group II  19:30

 

Hoofdklasse:

All Stars/P&D Group – Styx Kuldipsing 20:30

Locatie: Anthony Nesty Sporthal

 

EK 2016:

Halve finale :
Woensdag :

Portugal – Wales 2-0

 

Donderdag:

Frankrijk – Duitsland 16:00

 

VOETBALNIEUWS:

Klaas-Jan Huntelaar speelt ook komend seizoen bij Schalke 04. De 32-jarige aanvaller werd gelinkt aan een terugkeer naar Ajax, maar die stap sluit hij uit. “Er was niets om te beslissen, ik heb nog een contract voor een jaar bij Schalke. Ik blijf hier, er is nooit sprake geweest van een andere club”, aldus de spits tegenover Bild.

 

Clarence Seedorf gaat volgens Chinese media aan de slag als trainer van Shenzhen FC op het tweede niveau in China. De 40-jarige Nederlander zou dicht bij een akkoord zijn met de club uit Guangdong, zo meldt het Chinese persbureau Xinhua. Volgens VI tekent Seedof een contract voor één jaar in China en leidt hij donderdag al zijn eerste training.

 

Transfere nieuws:

AC Milan zou een bod van 25 miljoen euro plus bonussen hebben gedaan op Marko Pjaca van Dinamo Zagreb. De Kroatische club vraagt 30 miljoen voor de rechtsbuiten die tijdens het EK een uitstekende indruk maakte. Pjaca (21) staat in de belangstelling van meerdere clubs. Fiorentina zou voor het EK al twaalf miljoen hebben geboden, Juventus wilde zelfs vijftien miljoen op tafel leggen. Napoli deed een bod van 35 miljoen op Pjaca én ploeggenoot Marko Rog. Ook Borussia Dortmund lijkt nog in de markt voor de talentvolle Kroaat.

Comments are closed.