Dertien mensen raken gewond bij stierenrennen in Pamplona
juli 7, 2015
Today in Pop History
juli 7, 2015
Show all

Sport 07 juli

Voetbal

CONCACAF Gold Cup

Morgen

Panama-Haiti

USA-Honduras

 

Suribet Lidbonden toernooi

Op woensdag 08 juli a.s. wordt de inhaalwedstrijd gespeeld tussen De Rest en Amardeep.

Deze wedstrijd wordt in het Dr.Ir.F.Essed stadion gespeeld en vangt aan om 20.00u.

 

Voetbal:

Andrea Pirlo verlaat Juventus en gaat aan de slag bij het Amerikaanse New York City FC. Die stap maakt de geroutineerde middenvelder niet zonder dankwoord richting de Oude Dame. Pirlo speelde vier seizoenen voor Juventus en won iedere keer de landstitel. “Het is moeilijk om zulke emoties in woorden uit te drukken”, laat de oud-speler van AC Milan weten op Twitter. “Zeker wanneer je in ogenschouw neemt dat het zulke belangrijke jaren zijn geweest in mijn leven. Ik kan alleen maar hardop ‘dankjewel’ zeggen richting iedereen die mij heeft gesteund.”

 

Tennis:

Roger Federer heeft zich maandag erg makkelijk geplaatst voor de kwartfinales op Wimbledon, het derde grandslamtoernooi van het seizoen. De 33-jarige Zwitser, het tweede reekshoofd op het Londense gras, nam in zijn vierderondepartij in drie sets de maat van de als twintigste geplaatste Spanjaard Roberto Bautista Agut (ATP 22), het werd 6-2, 6-2 en 6-3.

 

Boksen:

Floyd Mayweather is zijn WBO-titel in het weltergewicht kwijt. De 38-jarige Amerikaan verdiende deze titel met zijn zege op Manny Pacquiao in het ‘gevecht van de eeuw’ van twee maanden geleden. Mayweather is in meerdere gewichtsklassen de titelhouder en dat mag niet volgens de regels. De Amerikaanse bokser, die nog nooit in zijn carrière verloor, miste een deadline om een van zijn titels in te leveren. Hij heeft nu twee weken om in beroep te gaan tegen het besluit. Mayweather verdiende ongeveer 180 miljoen dollar met zijn zege op Pacquiao. “Een schande dit”, meldt Leonard Elleberge van Mayweather Promotions aan ESPN. “Floyd moet nog een beslissing nemen over wat hij hiertegen gaat doen. Mayweather heeft aangekondigd nog één partij te boksen alvorens een punt te zetten achter zijn loopbaan.

Comments are closed.