Personeel Esther Stichting wil weer vooruit  kijken
oktober 6, 2015
Vandaag in het Verleden
oktober 7, 2015
Show all

Sport 06 oktober

Voetbal:

Bij het EK-kwalificatieduel donderdag in Boekarest tussen Roemenië en Finland zijn toch supporters welkom. Roemenië moest de wedstrijd eigenlijk zonder publiek spelen vanwege wangedrag van de supporters, maar de UEFA heeft de straf uitgesteld voor nader onderzoek. Roemenië werd gestraft omdat de aanhang voor de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Hongarije door het Hongaarse volkslied heen joelde, illegale spandoeken bij zich had en vocht met de Hongaarse fans.

 

Trainer José Mourinho dreigt door de Engelse voetbalbond FA gestraft te worden voor zijn gedrag na de verloren wedstrijd tegen Southampton zaterdag (1-3) op Stamford Bridge. De Portugees is aangeklaagd omdat hij zich in de pers negatief heeft uitgelaten over de arbitrage die het duel leidde. Na het verlies op zaterdag zei de trainer tegen Sky Sports dat scheidsrechters bang zijn om strafschoppen te geven aan Chelsea. Mourinho meende dat zijn team twee penalty’s had moeten krijgen.

 

De Zuid-Koreaanse kandidaat-voorzitter van de wereldvoetbalbond FIFA, Chung Moon-joon, vreest dat de verkiezing op 26 februari “een farce” wordt. Volgens Chung probeert de aftredende voorzitter Sepp Blatter de verkiezing te saboteren. Chung hangt een schorsing van vijftien jaar boven het hoofd, aangezien de ethische commissie van de FIFA hem ervan verdenkt stemmen te hebben gekocht voor het WK-bid van Zuid-Korea voor 2022.

 

NBA Pre season games

Gisteren Vandaag
Fenerbahce Ulker101-Brooklyn -96

Sacramento 109-Portland 105

Toronto 87-Golden State 95

Boston-            Milan

Philadelphia-Washington

Indiana-Detroit

Milwaukee-Chicago

Houston-Memphis

Denver-Dallas

 

 

 

Comments are closed.