Grondlegger van Slowakije Mical Kovac overleden
oktober 6, 2016
Kunst Uitwisselingsprogramma Suriname en Nederland succesvol afgesloten
oktober 6, 2016
Show all

Sport 06 oktober

WK-kwalificatie (Zuid-Amerikaanse zone):

Donderdag:
Ecuador-Chili

Uruguay-Venezuela

Paraguay-Colombia

Brazilië-Bolivia

Peru-Argentinië 

 

WK-kwalificatie (Europese Zone):

Groep D (donderdag): Groep G (donderdag): Groep I (donderdag):
Oostenrijk-Wales

Ierland- Georgië
Moldavie-Servië

Italië-Spanje

Liechtenstein-Albanië

Macedonië-Israël

Ijsland-Finland

Kosovo-Kroatië

Turkije-Oekraïne

 

Voetbal:

Gianluigi Buffon benadrukt dat Italië donderdagavond in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Spanje dezelfde instelling moet hebben als afgelopen zomer op het EK in Frankrijk. “We moeten met dezelfde passie en nederigheid spelen”, aldus Buffon, die ruim drie maanden geleden met Italië in de achtste finale met 2-0 te sterk was voor de Spanjaarden. “Dat was een hele goede wedstrijd”, beseft Buffon.

 

Ook in België gaat gebruik worden gemaakt van de videoscheidsrechter. De 24 profclubs, verenigd in de Pro League, en de voetbalbond KBVB hebben woensdag een akkoord bereikt over de invoering van het hulpmiddel. Het is de bedoeling dat de videoscheidsrechter in Play-off II, waarin clubs aan het einde van het seizoen om een Europees ticket strijden, kan worden ingezet.

 

Tennis:

Maria Sharapova denk dat de internationale tennisfederatie ITF een voorbeeld wilde stellen door haar voor twee jaar te schorsen voor het gebruik van het verboden middel meldonium. “Ik wilde nooit geloven dat ze mij als voorbeeld gebruikten, maar inmiddels begin ik daar anders over te denken”, aldus de 29-jarige Russin dinsdag in een interview met de Amerikaanse journalist Charlie Rose.

 

 

Comments are closed.