Wie draagt de doorzichtigste jurk? Kim Kardashian of Beyoncé?
mei 5, 2015
Dagbladen overzicht 06 mei
mei 6, 2015
Show all

Sport 06 mei

SVB:

Hoofdklasse: Inhaal wedstrijd
Woensdag:

Botopasie – Excelsior 20:00

Locatie: NGVB Stadion

De Rotary Club Paramaribo Central, heeft dinsdag schaakmateriaal geschonken aan de schaakclub Free First Move (FFM). Tijdens de reguliere bijeenkomst van de RCPC werd door de president Rino Tjin Wong Joe het materiaal overgedragen. Namens FFM nam Reshmie Bihariesingh de 50 wedstrijdschaakklokken en een beamer met projector screen in ontvangst.

 

Champions League:

1ste halve finale
Dinsdag:

Juventus – Real Madrid 2-1

Woensdag:

Barcelona – Bayern Munich 15:45

Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti houdt ondanks de 2-1 nederlaag van dinsdag tegen Juventus het vertrouwen dat zijn ploeg de finale van de Champions League gaat halen. De Italiaan gaf na afloop van het duel in Turijn toe dat het spel van zijn ploeg in de eerste halve finale niet altijd goed was.

 

Thomas Vermaelen kan woensdagavond in de halve finale van de Champions League tegen Bayern München zijn langverwachte debuut voor FC Barcelona maken. De Belgische verdediger zit voor het eerst dit seizoen bij de wedstrijdselectie van de Catalanen.

 

Europese Competitie:

Italiaanse Serie A:
Woensdag:

Torino-Parma

 

Als het aan Floyd Mayweather ligt, zal hij binnen een jaar nogmaals de ring in stappen om te boksen tegen Manny Pacquiao. De Amerikaan die zaterdag het ‘Gevecht van de Eeuw’ won van de Filipijn heeft dit dinsdag laten weten aan een journalist van de Amerikaanse sportzender ESPN.

 

 

De Spaanse voetbalbond RFEF heeft de laatste twee speelrondes in het voetbal voor onbepaalde tijd uitgesteld. De RFEF kondigde woensdag aan dat alle nationale competities vanaf 16 mei worden stilgelegd in verband met een conflict met de regering over de verdeling van tv-inkomsten.  Het voornemen heeft grote invloed op de strijd om de landstitel in de Primera División. De voorlaatste speelronde op het hoogste niveau zou volgens plan op 17 mei worden afgewerkt, de laatste wedstrijden van het seizoen staan alle op 23 mei geprogrammeerd.

 

 

 

NBA Playoffs:

Gisteren Vandaag:
Atl.Hawks-Wash.Wizards 106-90

EASTERN CONFERENCE SEMIFINALS – GAME 2,

Series tied 1-1

 

Memph.Grizzlies-Goldenst.Warriors 97-90

WESTERN CONFERENCE SEMIFINALS – GAME 2,

Series tied 1-1

Chicago-Cleveland

EASTERN CONFERENCE SEMIFINALS – GAME 2

Seriestand: 1-0 Chicago

 

Los Angeles-Houston

WESTERN CONFERENCE SEMIFINALS – GAME 2

Seriestand: 1-0 Los Angeles

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.