Fête de la Musique Suriname 2014 in teken van Urban Music
juni 6, 2014
Suriname is in staat om de activiteiten van de suralco over te nemen
juni 7, 2014
Show all

Sport 06 juni

 

Voetbal internationaal:

Vriendschappelijke Interland partijen

vandaag
Rusland-Marocco

Poland-Letland

Guatemala-Ghana

Duitsland-Armenie

Brazilie-Seberie

Columbia-Jordanie

Kroatie-Australie

Japan-Zambia

Costa Rica-Ierland

Griekenland-Bolivia

Mexico-Portugal

 

Bradley Wiggins denkt dat hij alleen de Tour de France mag rijden als Chris Froome geblesseerd raakt. Dat zegt de Tourwinnaar van 2012 vrijdag in de Franse sportkrant L’Équipe. “Als ik ooit nog een Tour wil rijden, kan ik niet bij Sky blijven.” Zelfs als Froome geblesseerd raakt is Wiggins naar eigen zeggen geen kopman. Hij zou dan in dienst moeten rijden van de Australiër Richie Porte.

 

Bondscoach Roy Hodgson van Engeland wil niet voor spek en bonen afreizen naar Zuid-Amerika. De ervaren trainer denkt zelfs dat zijn manschappen deze zomer wereldkampioen kunnen worden. Dat komt vooral door de wijze waarop het WK is vormgegeven. “We kunnen winnen omdat het WK wordt gespeeld in een knock-outsysteem”, legt Hodgson uit aan The Guardian.

 

Cristiano Ronaldo moet het oefenduel met Mexico in aanloop naar het WK aan zich voorbij laten gaan. Dat heeft de Portugese voetbalbond laten weten. De sterspeler van Real Madrid heeft last van zijn knie en zijn bovenbeen en wordt zo veel mogelijk rust gegeven. Naast Ronaldo zullen ook Raul Meireles en Pepe niet in actie komen tegen de Mexicanen. Het trio zal naar verwachting achterblijven in het hotel waar de ploeg verblijft, net buiten New York.

 

NBA Play-offs:

Finale:

Gisteren
Miami at San Antonio 95-110

Game 1 San Antonio Leads 1-0

San Antonio Spurs heeft in duel 1 van de NBA Finals de eerste stap gezet richting revanche op Miami Heat. De 110-95 zege kreeg pas echt gestalte nadat LeBron James zich in het vierde kwart met hittekrampen had moeten laten vervangen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.