Luchtvaartverdrag met VS alleen voordelig met investeringen in national carrier
augustus 5, 2014
Vandaag in het Verleden
augustus 6, 2014
Show all

Sport 05 augustus

Volleybal

Suriname is de Caribbean Cup voor senioren volleybal landen op Trinidad en Tobago met een nederlaag begonnen. Van Jamaica werd maandagmiddag in het Jean Pierre Complex in Port of Spain met 3-0 verloren. ( 25-15, 25-16, 25-15)

 

Basketbal:

Vandaag: Basketbal finale game 1: CLD-SCVU in de Ismay van Wilgen sporthal          om 20.00u

 

 

Voetbal

Aanvaller Wayne Rooney is trainer Louis van Gaal dankbaar voor het introduceren van een nieuwe speelstijl bij Manchester United. Van Gaal introduceerde de afgelopen tijd het 3-5-2 systeem bij de ploeg. “Dat systeem past het hele team goed, niet alleen mijzelf. De trainer heeft alle spelers bekeken en heeft gedaan wat het beste voor ons was”, stelt Rooney.

 

Er komt nog deze maand duidelijkheid over de toekomst van Didier Drogba als international van Ivoorkust. Hervé Renard, de nieuwe Franse bondscoach van het Afrikaanse land, gaf maandag aan dat hij gaat praten met de 36-jarige routinier over diens perspectief bij de nationale ploeg. Drogba is nog altijd aanvoerder van Ivoorkust. De spits, die onlangs terugkeerde bij Chelsea, heeft nog niet aangegeven dat hij wil stoppen als international.

 

Tennis

Sara Errani beleeft een slechte voorbereiding op de US Open. De Italiaanse tennisster verloor op het WTA-toernooi in Montréal al in de eerste ronde van Sabine Lisicki. Het werd 6-1, 7-5 voor de Duitse. Errani, die als dertiende was geplaatst, kan normaal gesproken beter uit de voeten op gravel. Lisicki houdt daarentegen van de snelle hardcourt-ondergrond. Vorige week in Stanford liet ze dat zien door een snelheidsrecord te slaan (210,8 kilometer per uur).

 

Het tennistoernooi van Tel Aviv (mannen) gaat niet door. De spelersorganisatie ATP heeft besloten het evenement (15-21 september) van de agenda te halen wegens de oorlogssituatie in Gaza. ‘De hoogste prioriteit ligt bij de veiligheid van onze spelers, toeschouwers en medewerkers’, liet een woordvoerder weten. ‘Die is door het conflict in de regio niet gewaarborgd.’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.