Als Bouterse niet wil opstappen, zullen wij hem dwingen dat te doen zegt Hofwijks
oktober 4, 2016
TOZ – Jeangu Macrooy Op Weg Naar Goud
oktober 4, 2016
Show all

Sport 04 oktober

International Friendly

Vandaag:
Togo-Uganda

 

Andrés Guardado heeft afgelopen zaterdag in de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen (1-1) een verrekking in zijn hamstring opgelopen. Dat bleek dinsdag uit een MRI-scan.

De Mexicaan moet voorlopig een aangepast programma volgen, zo meldt PSV op de clubsite. Het is nog niet duidelijk hoe lang Guardado daadwerkelijk uit de roulatie is.

 

Roland Garros krijgt als laatste van de vier Grand Slam-toernooien een stadion met een dak. De Franse Raad van State heeft maandag toestemming gegeven voor een renovatie van het complex in Parijs. De bedoeling is dat het centre court, beter bekend als het Court Philippe Chatrier, in 2020 een dak heeft. Ook moet er een volledig nieuw stadion komen, waar 5000 mensen kunnen zitten.

 

FIFA-voorzitter Gianni Infantino denkt serieus na over een WK met 48 landen. Hij bracht zijn ideeën maandag naar buiten op een bijeenkomst in Bogota. Infantino sprak eerder al zijn wens uit om het aantal deelnemers aan het WK te verhogen van 32 naar 40 landen. Dat zou dan vanaf het WK van 2026 moeten gebeuren, aangezien bij de komende twee kampioenschappen het aantal deelnemers al op 32 is bepaald.

Comments are closed.