Pitronella ziekenhuis Wageningen eind 2014 operationeel
juni 4, 2014
Today in Pop History
juni 5, 2014
Show all

Sport 04 juni

Voetbal internationaal:

Vriendschappelijke Interland partijen

Gisteren: Vandaag:
Ver. Arab. Emiraten– Georgië 1-0

Tsjechië-Oostenrijk 1-2

Zwitserland– Peru 2-0

Griekenland- Nigeria 0-0

Mexico- Bosnië-Herzegovina 0-1

Brazilië-Panama 4-0 met een glasrol voor Braziliaans troetelkind,

die zelfs 1 keer scoorde via een vrijetrap en ook een fraaie assist gaf aan Hulk die wist te scoren.

 

Gibraltar-Malta

Algerije-Roemenië

Hongarije-Albanië

Nederland-Wales

Italië-Luxemburg

Ecuador-Engeland

Ijsland-Estland

Argentinie-Trinidad and Tobago

Uruguay-Slovenië

Chile-Noord Ierland

El Salvador-Ivoor Kust

Ronald Koeman vervolgt zijn trainersloopbaan mogelijk bij Southampton. De ex-international is een van de kandidaten om Mauricio Pochettino op te volgen bij de Engelse club. Afgelopen maandag zou Koeman hebben gesproken met een delegatie van Southampton, zo berichten verschillende Britse media, waaronder The Daily Telegraph.

 

UEFA-president Michel Platini heeft dinsdag in een open brief aan de Daily Telegraph ontkend een rol te hebben gespeeld in corruptie bij de toewijzing van het WK 2022 aan Qatar. Platini spreekt van ”ongegronde geruchten om mijn imago te beschadigen”. De Engelse krant schreef dinsdag dat de Fransman vlak voor de toewijzing van het WK eind 2010 Mohammed bin Hamman in het geheim ontmoette.

 

Tennis:

Ernests Gulbis en Novak Djokovic hebben zich dinsdag geschaard bij de laatste vier spelers op Roland Garros.

De Let was in de drie sets te sterk voor Tomas Berdych: 6-3, 6-2, 6-4. De Serviër stuurde eveneens in straight sets Milos Raonic naar huis: 7-5, 7-6, 6-4.

 

Maria Sjarapova en Eugenie Bouchard hebben zich geplaatst voor de halve finale van Roland Garros.

De als zevende geplaatste Russische maakte met 1-6, 7-5, 6-1 een einde aan het sprookje van Garbine Muguruza. De Canadese had ook drie sets nodig tegen Carla Suarez Navarro: 7-6 (4), 2-6, 7-5.

 

NBA nieuws:

Donald Sterling is aangeklaagd door een voormalig werknemer. De Los Angeles Clippers-eigenaar zou racistische en seksistische opmerkingen hebben gemaakt naar de vrouw, met wie hij tussen 2005 en 2011 een romance had.

Omdat Maiko Maya King zich verzette tegen de beschimpingen van haar baas, werd ze naar eigen zeggen ontslagen. Ook voor het feit dat King getrouwd was met een donkere man en daarmee twee kinderen kreeg, nam Sterling haar onder vuur. “Hoe kon je getrouwd zijn met een zwarte man? En waarom zou je zwarte mensen op deze wereld zetten?”, zou hij hebben gevraagd. De advocaat van Sterling noemt de aanklacht belachelijk. “Dit is duidelijk een opportunistische actie”, zei Bobby Samini in een reactie.

 

NBA Play-offs:

Finale:

Donderdag aanstaande:
Miami at San Antonio

Game 1

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.