Amnesty: politie in Rio executeert mensen
augustus 4, 2015
Onderzoek alcoholmisbruik depressie en angststoornissen moet problemen beter in beeld brengen
augustus 4, 2015
Show all

Sport 04 augustus

Voetbal:

Friendly

Vandaag:

Real Madrid-Tottenham Hotspur

Bayern Munich-AC Milan

 

 

 

Special Olympics

De Surinaamse atleten die hebben meegedaan aan de Special Olympics Wereld Zomerspelen keren terug met 42 medailles. Een ongekend succes voor Special Olympics Suriname. Van het totaal aantal medailles zijn 16 goud, 17 zilver en 9 brons. Special Olympics Suriname zegt dat deze atleten Suriname niet alleen met hun prestaties op de wereldkaart hebben geplaatst, maar ook de wijze waarop ze dat hebben gedaan was uniek. De Surinaamse ploeg heeft voorbeeldig gedrag vertoond, had een goede motivatie naast haar geweldige prestatie. De Spelen zijn in Los Angeles gehouden van 24 juli tot en met 2 augustus. De 24 Surinaamse atleten hebben op vijf sportonderdelen meegedaan.

 

Tour de France:

Nairo Quintana heeft maandag de Draai van de Kaai gewonnen. De nummer twee van de Tour de France was in het criterium door Roosendaal te sterk voor Bauke Mollema (tweede) en Wout Poels (derde). Quintana, die als winnaar van het jongerenklassement in de witte trui door Roosendaal reed, won de Draai van de Kaai in 2013 ook al. Afgelopen jaar was Marcel Kittel van Giant-Alpecin de sterkste in Brabant. Quintana gaat later deze maand ook van start in de Ronde van Spanje. Zijn ploeg Movistar bevestigde maandag dat de Colombiaanse klimmer in de Vuelta de strijd aangaat met onder anderen Vincenzo Nibali en Tejay van Garderen.

 

Voetbal;

AC Milan wil na enkele bijzonder magere jaren terug naar de top in de Italiaanse Serie A.

De nieuwe hoofdtrainer Sinisa Mihajlovic mikt met de ‘Rossoneri’ op een plek in de top drie, zei hij maandag voorafgaand aan een prestigieus oefentoernooi in München. De zevenvoudig Europees kampioen doet samen met Bayern München, Real Madrid en Tottenham Hotspur mee aan het toernooi om de Audi Cup.

 

Comments are closed.