Union Jack niet op nieuwe vlag Nieuw-Zeeland
september 1, 2015
Dagbladen overzicht 02 september
september 2, 2015
Show all

Sport 01 september

Voetbal:

 

vrouwenvoetbal competitie

woensdag 02 september wordt deze competitie voortgezet.

Het schema:

Dosko Ascona Wo.02 sept. 18.00u Dr.Ir.F.Essed
Merodia Oema Soso Wo.02 sept. 20.00u Dr.Ir.F.Essed

 

 

Kevin Strootman gaat opnieuw onder het mes. Op Twitter laat de middenvelder van AS Roma weten dat hij dinsdagochtend wordt geopereerd aan zijn linkerknie. Medici en de medische staf van AS Roma hebben Strootman aangeraden om de voorste kruisband op een andere positie te laten herstellen, zodat hij in de toekomst minder last heeft van zijn knie.

Wesley Sneijder hoopt dat de druk op het Nederlands elftal een positieve uitwerking zal hebben. “Dan komen er bij iedereen weer extra krachten los”, denkt de middenvelder van Galatasaray. Oranje moet deze week de EK-kwalificatieduels met IJsland (donderdag) en Turkije (zondag) winnen om alsnog uitzicht te houden op kwalificatie voor het eindtoernooi in Frankrijk. “Dat zal niet makkelijk worden. Er staat een hoop op het spel”, weet Sneijder.

Angel Di Maria heeft toegegeven dat hij in zijn ene, moeizame seizoen bij Manchester United problemen had met manager Louis van Gaal. “Van Gaal had zijn eigen filosofie en dat was een van de redenen dat ik United wilde verlaten”, aldus Di Maria tegen ESPN Radio Argentina.

Het was de transfer die iedereen al weken zag aankomen: doelman David de Gea van Manchester United naar Real Madrid. De Spanjaard keert terug naar zijn geboorteland en in ruil daarvoor ontvangt de club van Louis van Gaal een flink bedrag en de Costa Ricaanse keeper Keylor Navas. Iedereen gelukkig. Alleen gaat het allemaal mogelijk niet door. De deal die al weken in de lucht hing, lijkt op het allerlaatste moment over een administratieve horde te zijn gestruikeld. Het vereiste papierwerk zou niet op tijd bij de Spaanse voetbalbond zijn ingeleverd, waardoor de transfer van de baan is.

 

Wielrennen:

Tom Dumoulin verwacht dat hij het woensdag in de elfde Vuelta-etappe erg zwaar gaat krijgen. De Limburger van Giant-Alpecin verdedigt in de koninginnenrit zijn leiderstrui. “Het wordt heel zwaar. Ik zal zeker proberen de leiding te behouden in het algemeen klassement. Ik ga gewoon vol in de pedalen naar de top. We zien wel”, liet Dumoulin na de tiende rit weten.

Comments are closed.