‘Huawei twee na grootste telefoonfabrikant’
augustus 1, 2015
Winston Wirth Over Hemp Productie In Suriname
augustus 1, 2015
Show all

Sport 01 augustus

VOETBAL:

In de Duitse Super Cup wordt vandaag de wedstrijd Wolfsburg – Bayern Munich gespeeld.

 

Real Madrid heeft de strijd gewonnen om het Spaanse talent Jesús Vallejo. De 18-jarige verdediger maakte afgelopen seizoen zoveel indruk bij Real Zaragoza, dat de ‘Koninklijke’ hem voor zes jaar heeft vastgelegd. Vallejo blijft komend seizoen nog wel op huurbasis voor Zaragoza spelen. Real Madrid nam wel afscheid van de Spaanse middenvelder José Rodriguez Martinez, die overstapt naar de Turkse kampioen Galatasaray.

FC Twente heeft het Ghanese talent, de 19-jarige buitenspeler Thomas Agyepong, op huurbasis overgenomen van Manchester City. Agyepong is nog niet meteen beschikbaar, want hij herstelt momenteel van een voetbreuk. Thomas Agyepong is afkomstig uit het Ghanese opleidingsinstituut Right to Dream.

WIELRENNEN:

Vincenzo Nibali start eind augustus in de Ronde van Spanje. De 30-jarige Nibali werd deze maand onttroond als winnaar van de Tour de France en zal die teleurstelling in Spanje willen doen vergeten, terwijl Nairo Quintana nog altijd niet weet of hij over ruim drie weken aan de start staat van de Ronde van Spanje. De 25-jarige Colombiaan van Movistar is aan het herstellen van zijn inspanningen in de Tour de France.

 

TENNIS:

Rafael Nadal heeft zich gevoegd bij de laatste vier van het ATP-toernooi in Hamburg. In de kwartfinale versloeg “Rafa” de Uruguayaan Pablo Cuevas in twee sets: 6-3 en 6-2.

Nadal staat momenteel op plek nummer tien op de wereldranglijst, als het om tennis gaat natuurlijk. In de halve finale speelt hij tegen de winnaar van de partij tussen Andrea Seppi en Simone Bolelli.

Comments are closed.