Integratie Hindoestaanse Surinamers in Nederland belicht in boek
november 21, 2014
Dagbladen overzicht 22 november
november 22, 2014
Show all

Sport 21 november

Zaalvoetbal Playoffs 2014

Gisteren
Hoofdklasse :

WBC- Takdier Boys 20.00u

Locatie : Dr.Ir.F.Essed

 

Europeese Voetbal:

Spaanse Primera Division:
Vrijdag:

Athletic Bilbao-Espanyol

 

De FIFA gaat het onderzoek naar de toewijzing van de WK’s van 2018 en 2022 aan respectievelijk Rusland en Qatar nog eens laten bekijken. Domenico Scala, de voorzitter van de ‘audit and compliance’ commissie van de FIFA, krijgt de opdracht het onderzoeksrapport tegen het licht te houden. Dat is de uitkomst van een ontmoeting tussen Michael Garcia, de Amerikaanse jurist die het onderzoek leidde naar eventuele onrechtmatigheden bij de toewijzing, en Hans-Joachim Eckert, voorzitter van de juridische tak van de ethische commissie van de FIFA. Die commissie presenteerde vorige week een samenvatting van het rapport van Garcia, met als voornaamste conclusie dat de toewijzing correct is verlopen.

 

Liverpool overweegt Divock Origi terug te halen, nadat ze hem afgelopen zomer over namen van het Franse Lille, waar ze hem dit nog verder lieten rijpen in Ligue 1. Liverpool betaalde 12,4 miljoen euro voor de aanvaller van Lille. Liverpool draait echter moeizaam in de Premier League en staat op een teleurstellende elfde plaats. Liverpool lijkt dan ook van plan Origi vroegtijdig terug te halen naar Engeland. Liverpool is zelfs bereid 3,7 miljoen euro neer te tellen.

 

Tennis:

Roger Federer is toch fit genoeg om komend weekeinde met Zwitserland in actie te komen in de Davis Cup-finale tegen Frankrijk. De zeventienvoudig Grand Slam-winnaar werd gisteren bij de loting in Lille gekoppeld aan Gaël Monfils. De Zwitser treft de nummer negentien van de wereld vandaag in de tweede partij van de eerste dag.

 

NBA

Gisteren Vandaag
LA Clippers110 at Miami 93

Chicago 88 at Sacramento 103

Orlando at Charlotte

Phoenix at Philadelphia

Detroit at Atlanta

Milwaukee at Toronto

Boston at Memphis

San Antonio at Minnesota

Brooklyn at Oklahoma City

Cleveland at Washington

LA Lakers at Dallas

New Orleans at Denver

Utah at Golden State

Chicago at Portland

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.