Koffie weetje
oktober 16, 2014
Today in Pop History
oktober 17, 2014
Show all

Sport 16 oktober

Start SVB Eerste klasse Competitie  

Donderdag
Deva Boys –  Boskam 20:00

locatie :Dr.Ir.F.Essed

 

 

Zaalvoetbal programma  

Donderdag
Hoofdklasse :

Moksie – Five Stars 18:30

Mengao – The Lions 19 :45

Internacional – Styx Kuldipsingh 21:00

Locatie : Anthony Nesty Sporthal

 

Na een schorsing van vier maanden is de rentree van Luis Suárez bij FC Barcelona aanstaande. Over anderhalve week maakt de winnaar van de Gouden Schoen hoogstwaarschijnlijk zijn debuut, uitgerekend in de uitwedstrijd tegen aartsrivaal Real Madrid.

 

Pep Guardiola wil in de toekomst graag manager van Manchester United worden. Dat claimt de Spaanse journalist en goede vriend van Guardiola Marti Perarnau in het boek ‘Pep Confidential’.  De fascinatie van Guardiola voor Manchester United ontstond in 2011, toen hij als Barcelona-trainer de Engelse club ging scouten voor de Champions League-finale.

 

William Gallas heeft zijn profcarrière beëindigd. De Fransman kwam onder meer uit voor Olympique Marseille, Chelsea, Arsenal en Tottenham Hotspur. Gallas (37) merkte dat het lichaam de afgelopen jaren niet meer  bestand was tegen topvoetbal. “Het is niet makkelijk om zoiets als dit bekend te maken”, zei de oud-verdediger tegen Sport Confidential. “Je denkt altijd dat je eeuwig door kan gaan, maar goed: ik denk nu toch dat ik dat niet meer kan.”

 

Volgens Ditmir Bushati, minister van buitenlandse zaken van Albanië, zijn de spelers van de Albanese ploeg tijdens het EK-kwalificatieduel in en tegen Servië niet alleen belaagd door supporters, maar ook door Servisch veiligheidspersoneel. “Ook het veiligheidspersoneel, dat de veiligheid in het stadion moest waarborgen, was betrokken bij fysiek geweld tegen onze spelers”, schrijft Bushati woensdagavond in een statement.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.