Vieruurbloemstraat krijgt voorrang op kruisingen
november 16, 2015
Vegetarian Food Festival wordt voor de vierde keer gehouden
november 16, 2015
Show all

Sport 16 november

European Championship Qualifying     European Championship Qualifying   International Friendly
Uitslag Gisteren:

Hongarije – Noorwegen 2-1

 

 

Vandaag:

Ierland – Bosnië  Herzegovina

 

 

Vandaag:

Albanië – Georgië

 

De ethische commissie van de FIFA heeft Ganesh Thapa, de voorzitter van de Nepalese voetbalbond, voor tien jaar geschorst. Viphet Sihachakr, de voorzitter van de bond van Laos, is voor twee jaar geschorst. Vorige week maakte de FIFA al bekend dat Jean Guy Blaise Mayolas en Badji Mombo Wantete, respectievelijk de vicevoorzitter en secretaris-generaal van de Congolese voetbalbond, voor zes maanden zijn geschorst. De prominente FIFA-bestuurder Angel Maria Villar uit Spanje kreeg een boete van 23.000 euro opgelegd.

Raúl heeft zondagavond zijn laatste officiële wedstrijd als profvoetballer opgeluisterd met een prijs. Met New York Cosmos won de aanvaller in de finale van de North American Soccer League met 3-2 van Ottawa Fury. De 38-jarige Raúl won met Real Madrid onder meer zes keer de Spaanse titel en drie keer de Champions League.Ook Marcos Senna die 39 jaar is speelde zondag zijn laatste officiële wedstrijd.  Senna speelde tussen 2002 en 2013 voor Villarreal.

Johan Cruijff stopt als adviseur bij Ajax en trekt ook zijn naam af van de plannen van de club. Cruijff vindt dat Ajax zich niet houdt aan zijn plan. “Al jarenlang stel ik vast dat de kern van mijn visie niet binnen Ajax wordt uitgevoerd. Daar komt bij dat ik steeds sterker het gevoel heb gekregen dat dit bewust gebeurt. En aan spelletjes doe ik niet mee,” stelt Cruijff.

Diego Maradona heeft zondag opnieuw een maagoperatie ondergaan. De 55-jarige voetbalvedette ging in Maracaibo, in het westen van Venezuela, onder het mes. Er is met succes een bypass aangelegd. Tien jaar geleden onderging hij dezelfde ingreep, maar sindsdien bleef hij kwakkelen met zijn gezondheid mede door een slechte leefstijl.

NBA Vandaag:
Uitslagen Gister:

New Orleans – New York              87 – 95

Memphis – Minnesota                 114 – 106

Portland – Charlotte                      94 – 106

Utah – Atlanta                                97 – 96

Boston – Oklahoma City             100 – 85

Toronto – Sacramento                101 – 107

Detroit – Los Angeles                  85 – 97

Dallas – Philadelphia

Indiana – Chicago

Boston  – Houston

Oklahoma City – Memphis

Portland – San Antonio

Los Angeles – Phoenix

 

 

 

Comments are closed.