Speler Nigel Hasselbaink is klaar voor Natio

Renovatie bij stichting voor het Kind opgeleverd
november 15, 2019
Busterminals Ondrobon officieel in gebruik
november 15, 2019
Show all

Speler Nigel Hasselbaink is klaar voor Natio

Kevin Leerdam moet nog wachten op goedkeuring Fifa

Na jaren erover gesproken en moeite gedaan te hebben, gebeurd het vanavond; een buitenlandse profvoetballer met Surinaamse roots komt uit voor de Nationale selectie van Suriname. “Het is een droom die werkelijkheid wordt. Natuurlijk ben ik zenuwachtig, maar ik mag eindelijk het tenue van Suriname aantrekken”, zegt speler Nigel Hasselbaink aan RADIO10.

Behalve Hasselbaink deed ook Kelvin Leerdam het verzoek bij de Fifa om uit te kunnen komen voor Suriname, maar die goedkeuring laat nog op zich wachten. Leerdam mag nog niet meespelen, maar is toch afgereisd naar Suriname om alvast kennis te maken met de spelers; hij heeft ook meegetraind met Natio.

Kelvin Leerdam is in Suriname geboren en heeft voor Feyenoord en Vitesse in Nederland gevoetbald en is zondag landskampioen geworden met zijn huidige club Seatle Sounders FC  in de MLS competitie van de Verenigde Staten.

Kelvin Leerdam. Hij is aanwezig bij de wedstrijd vanavond, als toeschouwer. Vanavond debuteert Nigel Hasselbaink wel voor Suriname bij het belangrijke thuisduel van Natio in Concacaf Nations League verband tegen Dominica in het André Kamperveen Stadion; de wedstrijd begint om 19.00u.

Comments are closed.