SoZaVo minister Misiekaba verzekerd van realisatie beloofde toezeggingen en beloofde sociale voorzieningen

10 Mobiel – Raoul Wormer – 28 mei 2019
mei 28, 2019
Gajadien: “Eerst een depositobeschermingssysteem”
mei 28, 2019
Show all

SoZaVo minister Misiekaba verzekerd van realisatie beloofde toezeggingen en beloofde sociale voorzieningen

“Ik kan achter de toezeggen staan die ik in mijn eerste optreden in DNA heb gepresenteerd”. Dit zegt Andre Misiekaba minister van Sociale Zaken en Volkshuisvesting in gesprek met Radio10. De bewindsman somde in zijn maiden speech in DNA een aantal verbeterde voorzieningen voor de verschillende sociaal behoeftige groepen op. Zo kunnen moeders van drielingen binnenkort een stevig pakket aan financiele ondersteuning compleet met nazorg tegemoetzien, zal versoepeling plaatsvinden op het gebied van de verstrekking van BASO kaarten en zal snellere inlossiing van de beloofde sociale woningnood worden aangepakt.

Misiekaba stelt ook dat geconstateerde mistanden op zijn ministerie niet in de doofpot belanden. Zo loopt in de kwestie rond de verdwenen AKB gelden en geld voor nabetaling voor AOV genietenden nog een diepgaand onderzoek door de Procureur –Generaal.

U hoorde andermaal Andre Misiekaba, minister van Sociale Zaken en Volkshuisvesting in gesprek met Radio10. De bewinsdman laat geen twijvel over bestaan dat ambtenaren die zich schuldig hebben gemaakt aan malversatie en diefstal van financiele middelen van het ministerie, zullen worden vervolgd.

Comments are closed.