Somohardjo des duivels over proclamatie politieke partij HVB

Inter ruraal plan voor verhoogde productie binnenlandse agrarische industrie
oktober 17, 2017
Nationaal immunisatie programma heeft weer volop kindervaccins
oktober 17, 2017
Show all

Somohardjo des duivels over proclamatie politieke partij HVB

NDP zou HVB als wapen tegen PL inzetten

De eerste nieuwe politieke partij dient zich aan in aanloop naar de verkiezingen van 2020. De Hervormings- en Vernieuwingsbeweging met als trekker Raymond Sapoen wordt op 28 oktober herboren als politieke partij. De partij bestaat voornamelijk uit politieke toppers die de Pertjajah Luhur van Paul Somohardjo de rug hebben toegekeerd. In het actualiteitenprogramma welingelichte kringen op Radio ABC sprak Sapoen over het behalen van minimaal 2 zetels.

Niemand zo boos als Somohardjo die er heilig van overtuigd is dat Sapoen en zijn HVB een geheim wapen van de NDP is om de PL onklaar te maken. Sapoen, die nog geen twee en een half jaar geleden de presidentskandidaat van de PL was, wordt door Somohardjo beschouwd als ondankbaar. Was het niet voor de PL zou Sapoen volgens Somohardjo nu van geen betekenis zijn in de politiek:

Een boze PL-voorzitter Paul Somohardjo over de proclamatie van de politieke partij HVB die geleid wordt door zijn gewezen presidentskandidaat  Raymond Sapoen. Volgens Somohardjo laat zijn gewezen kroonprins zich misbruiken door de NDP om de PL uit te schakelen.

Comments are closed.