SOL/Shell pompstations en bepaalde winkels gesloten

Verscherpte lockdown ingaande maandag van kracht Alleen essentiële diensten toegestaan over straat Op familienaam boodschappen doen
juni 8, 2020
10 Mobiel – Ruben Del Prado – 8 juni 2020
juni 8, 2020
Show all

SOL/Shell pompstations en bepaalde winkels gesloten

Dispensatie-brieven voor essentiele diensten worden inorde gemaakt

SOL en Shell pompstations zijn gesloten. Maar er is geen reden tot paniek. Dat heeft alles te maken met de dispensatie-brieven die nog niet zijn ontvangen, zegt SOL directeur Mark Goede aan RADIO 10. In de vroege middag zal daarin verandering komen.

Behalve pompstations, zijn ook vele supermarkten gesloten vandaag. Ondanks de toezegging vanuit het COVID-19 Management Team dat de winkels tussen 07.00u en 14.00u open mogen zijn. Directeur Daniëlle Veira van het Directoraat Nationale Veiligheid, erkent dat nog niet alle essentiële diensten in het bezit zijn van een dispensatie-brief. Het Management Team is drukdoende die inorde te maken. Maar de werkzaamheden van de essentiële diensten mogen voortgezet worden. Dat wordt afgestemd met het Korps Politie Suriname.

Directeur Daniele Veira van het DNV. Ze doet een beroep op de essentiële diensten om de werkzaamheden voort te zetten. Ook de winkeliers mogen hun deuren openstellen voor het publiek dat op familienaam de komende 2 weken boodschappen mag doen. Er wordt gewerkt aan het afhandelen van alle dispensatie-aanvragen.

Comments are closed.