SLM-directeur Lachmisingh: ‘Toekomst luchtvaartbedrijf is hard werken’

Trump zegt nieuwe veiligheidsmaatregelen te gaan nemen
februari 11, 2017
Groep ondernemers leggen claim op ambitieus concept Aqualand
februari 11, 2017
Show all

SLM-directeur Lachmisingh: ‘Toekomst luchtvaartbedrijf is hard werken’

-Uitbreiding vloot en vliegverbindingen prioriteit

Bij de onthulling van het kopstuk van Ronald Elwin Kapel, ook wel bekend als Rudy Kappel, dat gisteren gebeurde, deed SLM-directeur Robbi Lachmisingh enkele prioriteiten uit de doeken. Het zit de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) de laatste jaren financieel niet goed. Dit erkent Lachmisingh die vorig jaar weer aan het stuur kwam en probeert de Surinaamse carrier uit het dal te halen. Voor hem is niet noodzakelijk te weten hoe het zover is gekomen.

Het uitbreiden van de vloot aan toestellen en het aangaan van bilaterale samenwerkingen genieten prioriteit. De SLM-topman blijft van mening dat de eenjarige overeenkomst die is aangegaan met het internationale vliegconglomeraat TUI Fly, de beste keus tot zover voor ons land is.

 

Robbi Lachmisingh, SLM-directeur, bij de onthulling van het kopstuk van Rudi Kappel bij de JAP Airport. Dit gebeurde gisteren. De SLM-topman maakte gebruik van de gelegenheid om aan kondigen dat het luchtvaartbedrijf hard eraan werkt om weer uit te groeien in Suriname ’s trots.

Comments are closed.