SLM Airbus vliegt vanaf vandaag weer

Deel Moslims beëindigd vandaag het vasten
juli 29, 2014
Lokale markt is goed en onvriendelijk tegelijk tegenover Phyto Tech
juli 29, 2014
Show all

SLM Airbus vliegt vanaf vandaag weer

De Airbus van de SLM wordt vanaf vanmiddag weer commercieel ingezet op de Mid-Atlantische route oftewel de route Paramaribo – Amsterdam vice versa. Zo meldt Starnieuws op gezag van SLM Commercieel directeur Clyde Cairo. Zowel de vanuit Paramaribo vertrekkende, als de aankomende passagiers een dag later, worden conform het SLM vliegschema, met de eigen vertrouwde Airbus vervoert.

Het toestel had een probleem met het benzinetoevoersysteem en was vanaf 13 juli aan de grond. Technici van de SLM, samen met die van Air France, hebben in eerste instantie gewerkt aan het oplossen van het probleem. Daarna moesten er enkele noodzakelijke testen worden uitgevoerd, waarvoor ook technici uit de VS zijn afgereisd. Er is nu groen licht gegeven om het toestel weer commercieel in te zetten.

Cairo kan nog niet aangeven hoe groot de schade is die SLM lijdt door het defecte toestel en inhuren van vliegtuigen om de vluchten uit te voeren. Eventuele schadeclaims daargelaten. “De financiële schade is groot, maar niet alle informatie is nog binnen om de balans op te maken”, stelt Cairo aan Starnieuws. De SLM staat ook op het punt een overeenkomst te sluiten met chartervliegmaatschappijen Euroatlantic en Titan Airways, voor het vervoeren van passagiers bij het onverhoopt wegvallen de SLM Airbus. Dit om toestanden zoals die van afgelopen weken te voorkomen. (Starnieuws)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.