SLECHTE INTERNE COMMUNICATIE BIJ LUCHTHAVENBEHEER’

Kapitein Brownsweg pleit voor voldoende drinkwater in Brokopondo
februari 18, 2016
Kinderrechtenverdrag: Effectiviteit onder vergrootglas
februari 18, 2016
Show all

SLECHTE INTERNE COMMUNICATIE BIJ LUCHTHAVENBEHEER’

Er hapert veel aan de interne communicatie bij Luchthavenbeheer. Uit onderzoek blijkt dat slechts 3 procent van de ondervraagde medewerkers zeer tevreden is over het verloop, terwijl 65 procent niet op de hoogte blijkt te zijn van de doelstellingen van de organisatie. Bijna driekwart van de benaderde personen weet niet wat de afdeling Public Relations (PR) doet.

Tot deze conclusies komt de dinsdag afgestudeerde Melissa Gentle-Pocorni van de Academie voor Hoger Kunst en Cultuur Onderwijs van de studierichting Journalistiek.

Gentle-Pocorni concludeert dat de afdeling PR onvoldoende doet aan interne communicatie. Er is veel ontevredenheid daarover en er is sprake van slechte communicatie vanuit de leiding naar de overige medewerkers. Gentle-Pocorni werkt zelf op de commerciële afdeling.

Nu ze is afgestudeerd hoopt ze op de PR-afdeling te gaan werken, waardoor ze zich kan inzetten om de interne communicatie te verbeteren. Om een idee te geven hoe die zou kunnen verlopen, heeft ze een intern blad ontwikkeld. Ze zal haar onderzoekscriptie overhandigen aan de leiding van Luchthavenbeheer en een presentatie houden voor het personeel. Uit gesprekken die zij gevoerd heeft met werkers, vanaf schoonmaaksters tot en met directeuren, blijkt dat er weinig wordt gecommuniceerd. Dit was de aanleiding om haar onderzoek hierop te richten. DWTonline

Comments are closed.