SFB rappers Frenna en Priceless vrij

Sport 16 maart
maart 16, 2017
Verkiezingen in Nederland
maart 16, 2017
Show all

SFB rappers Frenna en Priceless vrij

Rechter legt wel straf op in spraakmakende sextape zaak

Frenna en Priceless , de twee nog aangehouden rappers van SFB zijn op vrije voeten gesteld.Twee weken eerder werd de aanhouding van een ander SFB lid Keane Marica aka KM beeindigd.De rechter oordeelde dat het drietal zich schldig heeft gemaakt aan seks met een minderjarige en verspreiding van een veelbesproken sextape en legde een straf van 12 maanden cel op met aftrek van 9 maanden en 2 weken en 3 jaar proeftijd.

Dit betekent evenveel als dat de artiesten direct vrij komen. Hiermee ging rechter Sieglien Wijnhard voorbij aan de strafeis van het OM, dat 18 maanden cel waarvan 12 voorwaardelijk had geeist. Geen vrijspraak , maar toch een opluchting voor advocaat Maureen Nibte, die samen met Raul Lobo de verdediging vormde tijdens de SFB sextape zaak

De SFB sextapezaak begon met de aanhouding van de Frenna Priceless en KM , precies een dag na een succesvol optreden in Paramaribo.

Het was de tweede rechtszaak met ‘high profile’ popartiesten.

De immens populaire King Koyeba werd onlangs veroordeeld tot een celstraf voor de handel in drugs, die hij tot midden april moet uitzitten.

Comments are closed.