Santokhi: VHP heeft wederopbouwplan om Suriname te redden

Dagbladen overzicht – 20 januari 2019
januari 20, 2020
SAIL en CEVIHAS willen vis- en garnalenafval commercieel exploiteren
januari 20, 2020
Show all

Santokhi: VHP heeft wederopbouwplan om Suriname te redden

De VHP heeft een wederopbouwplan klaarstaan voor Suriname. Dit zei voorzitter Chan Santokhi tijdens de Orange Opo Yari Tori bijeenkomst in het hoofdkwartier ‘De Olifant’.

Ook is het 71 jarig bestaan van de partij gevierd. De oranje partij gaat voor een groot kiezersmandaat. Santhoki liet dan ook weten dat de opkomst een teken is dat de strijd al gewonnen is. Hij zei aan de aanwezigen dat de zittende regering Suriname tot een “junkstaat” gemaakt heeft. De VHP-leider beloofde bij de verkiezingswinst het land weer trots te maken.

Zowel de verkiezingscampagne van de partij als het wederopbouwplan nam Santokhi in ontvangst. De punten die erin zijn vervat moeten herstel brengen. Zo staat een aanpak van de sukkelende gezondheidszorg, een aanpak van corruptie alsook het waardevast maken van salarissen en hoe gezorgd zal worden voor een koersstabilisatie.

Chandrikapersad Santokhi op de zaterdagavond gehouden Orange Opo Yari Tori bijeenkomst van zijn partij, waarbij ook het verkiezingsprogramma en een wederopbouwplan voor Suriname zijn gepresenteerd. Beide zullen binnenkort via de website van de VHP gedownload kunnen worden.

Comments are closed.