Sadie: Huidige situatie boothouders Commewijne niet goed te noemen

Magic 10 – 26 juni 2021
juni 26, 2021
Toppers HVB-Nickerie vragen lidmaatschap PL aan
juni 28, 2021
Show all

Sadie: Huidige situatie boothouders Commewijne niet goed te noemen

De situatie is heel erg dat moet ik eerlijk toegeven ze wachten al zolang op het resterend benzine compensatie van 2019 dat is niet volledig ontvangen. Het is wel door de vice president Ronny Brunswijk beloofd. Dit zegt de voorzitter van de Belangenorganisatie Veerboten Commewijne tevens DNA-lid van de NDP ANN Sadi in gesprek met radio 10. De voorzitter geeft verder aan dat er elke dag een devaluatie plaatst vindt  dus het geld niet veel kosten zal dekken. De boothouders hebben ook duidelijk aangegeven dat het tarief van srd 4 achterhaald is. Maar Sadi maakt zich ook zorgen als de samenleving het kan betalen.

Volgens Sadi zijn een aantal boothouders niet instaat om het traject te onderhouden omdat de kosten te hoog zijn. De organisatie is momenteel bezig te brainstormen en voor te leggen aan de minister van Transport Communicatie en Toerisme.

Tot zover de voorzitter van de Belangenorganisatie Veerboten Commewijne tevens DNA-lid van de NDP ANN Sadi onlangs in gesprek met radio 10 omtrent de situatie van de boothouders van Commewijne. Sadi is sedert 2019 voorzitter van de organisatie.

Comments are closed.