Rusland wijst wederom op achteruitgang met 9 jaar regering Bouterse

Chinese fabriekstrawlers uiterlijk morgen uit Suriname
mei 21, 2019
BEP en Inheems dorp Erowarte zitten op één lijn
mei 21, 2019
Show all

Rusland wijst wederom op achteruitgang met 9 jaar regering Bouterse

Negen jaren regering Bouterse-Adhin heeft ons land verder de afgrond ingebracht. NPS-voorzitter Gregory Rusland sprak het voorbije weekeinde zijn gehoor toe, tijdens de installatie van kernen op Stoelmanseiland. De partijvoorzitter had het over de zeer moeilijke economische situatie, waar ook het binnenland ernstig onder te lijden heeft. De kosten voor levensonderhoud als ook kosten voor brandstof en onderwijs drukken zwaar op het geringe inkomen van de gemiddelde binnenlandbewoner. De oproep van Rusland aan het aanwezige publiek was dan ook om in 2020 af te rekenen met de huidige machthebbers en te stemmen voor de NPS.

NPS-er, Michel Felisie die het afgelopen weekend voor de eerste maal het politiek podium van de NPS besteeg, hield zijn gehoor voor dat het binnenland in de huidige regering, een grote vijand heeft. De regering voert volgens het nieuwe lid van de “groene partij” een binnenland onvriendelijk beleid. Felisie hekelde wat hij noemde de stiefmoederlijke behandeling die het binnenland krijgt. Daarnaast somde hij ook op, de kosten voor gezondheidszorg en de slechte sociale voorzieningen voor het achterland.

Het nieuw aangetrokken lid voor de NPS, oud-minister Michel Felisie. Daarvoor, NPS  voorzitter Gregory Rusland. Het voorbije weekend was een NPS-delegatie op Stoelmanseiland bij de installatie van een aantal kernen van de partij

Comments are closed.