Rusland toch niet zeker van behoud positie op Financiën

Berlusconi kan schandaalvilla verkopen voor half miljard
augustus 11, 2015
BrontoSomohardjo beschildigd van mishandeling lid Pertjajah Luhur
augustus 11, 2015
Show all

Rusland toch niet zeker van behoud positie op Financiën

Ook mogelijk toch geen tweede termijn voor Belfort

Het lijkt erop dat er toch een nieuwe minister van Financiën komt. Radio 10 verneemt dat de positie van huidig Financiënminister Andy Rusland niet zeker is. Daar was eerder wel sprake van. Ook ziet het ernaar uit dat ook Justitieminister Edward Belfort geen tweede termijn krijgt bij Juspol. Hij zal voorlopig wel waarnemen op het ministerie. Martin Misidjan wordt weer getipt voor de post bij Justitie. Het samengaan van de ministeries van Justitie en Defensie wordt nog overwogen verneemt Radio 10 van bronnen.

Ook worden de namen van diplomaten Michel Kerpens en Lucretia Redan, nu nog Tijdelijk Zaakgelastigde in Den Haag, genoemd als kandidaat voor de post Buitenlandse Zaken.

Kerpens is speciale gezant van de president. Toch lijkt Nirmala Badrisingh, vertegenwoordiger van Suriname bij de OAS, getipt als de gene die de meeste kans maakt de nieuwe BuZa minister te worden.

 

Kurt Nelson is naar verluidt kandidaat-minister TCT en Ronny Benschop wordt genoemd voor Defensie. Radio 10 verneemt dat het bedrijfsleven ook zou hebben bedankt voor het invullen van de post van Handel en Industrie(HI). Dit is echter nog niet bevestigd.

Comments are closed.