Financiën betaalt vandaag Stichting voor het Kind
januari 6, 2014
Guyanezen domineren ‘Bigi Broki’ race
januari 6, 2014
Show all

Rusland nuchter over commentaar Gajadien

De nieuwe Financiënminister Andy Rusland reageert bij De Ware Tijd nuchter op de kritiek van VHP-parlementariër Asiskumar Gajadien, als zou zijn benoeming een ‘politiek scenario’ zijn.  “Ik ben blij met opmerkingen, positief zowel negatief, omdat ik zeg dat het leven alleen kan voortgaan als er balans is.”

 

Gajadien vertelde de Ware Tijd dat de benoeming van Rusland “een streek” is van president Bouterse. Omdat de minister een familieband heeft met NPS-voorzitter Gregory Rusland vindt Gajadien het een bewuste zet van Bouterse om zodoende “een van zijn grootste tegenstanders buiten spel te zetten.” De NPS-voorzitter zei de media kort na de benoeming van zijn broer dat hij, ongeacht de familiaire band, zijn stem zal laten horen indien zaken niet goed lopen.

 

De koele reactie van minister Rusland op de opmerking van Gajadien: “Aan mensen die hun kritiek uiten breng ik mijn hartgrondige dank uit”, zei hij aan journalisten zaterdag bij zijn huldiging door straatdammers.

 

Rusland zegt alles in het werk te zullen stellen om zijn functie zo correct mogelijk uit te voeren. Betalingsachterstanden vanuit de overheid aan bepaalde organisaties en individuen heeft zijn aandacht. “De mensen hebben recht op hun middelen. We zullen alles in het werk stellen om deze zaak in goede banen te leiden”, verzekert Rusland.

1 Comment

  1. Johna22 schreef:

    Thanks a bunch for sharing this with all of us you actually realize what you’re talking approximately! Bookmarked. Kindly also visit my web site . We will have a hyperlink exchange arrangement among us! kfkabaeecacd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.