Rouwdienst ter steun voor nabestaanden bootongeluk

Friday Live – Para Pasi Krioro – 4 januari 2019
januari 4, 2019
Sportverslagen – 4 januari 2019
januari 4, 2019
Show all

Rouwdienst ter steun voor nabestaanden bootongeluk

In verband met afkondiging van de dag van nationale rouw door de president van de Republiek Suriname Desire Delano Bouterse voor de nabestaanden van het bootongeluk op de Coppenamerivier werd er gisteravond in het membre buku kazerne een rouwdienst gehouden. Tijdens de dienst werd er voor elke slachtoffer een kaars aangemaakt. Dominee Micheal Stewart gaf in zijn toespraak aan dat de regering en de Surinaamse bevolking er alles aan doet om het dragelijk te maken voor de familie. “Wij huilen met u mee”.

Ignasius biswane is nabestaande van Djisrijel Biswane die amper 4 jaar is. Hij vindt het jammer dat er een shuldige gezocht wordt in deze tragedie. Volgens biswane hebben de mensen van dat gebied het niet breed hebben waardoor zij geen zwemvest kunnen aanschaffen. Hij geeft aan tot nu toe tevreden te zijn met de steun van de overheid.

 

 

Tot zover de nabestaande Ignasius Biswane daarvoor Dominee micheal stewart gisteravond tijdens de rouwdienst voor de nabestaanden van het bootongeluk op de Coppenamerivier. Vandaag is er te Groningen een rouwdienst. De lichamen worden zaterdag te Groningen begraven.

Comments are closed.