Financiële situatie Suriname stemt somber
april 3, 2019
Misiekaba krijgt militaire bewaking
april 3, 2019
Show all

Robinhood naar Curacao

Speelt tegen Martinique en Aruba in CONCACAF Caribbean Club Shield 2019

Robinhood vertrekt woensdag naar Curaçao voor deelname aan de CONCACAF Caribbean Club Shield 2019. De Surinaamse ploeg zit in groep D en speelt in de groepsfase tegen team Dakota uit Aruba en Franciscain uit Martinique. De voorbereidingen naar het toernooi zijn goed geweest, zegt coach Roberto Gödeken, die verwacht dat het team een goede beurt zal maken.

Dat is niettegenstaande het feit dat de huidige sterkte van de tegenstanders onbekend is. De jongens van Robinhood hebben op basis van oud beeldmateriaal van 9 maanden terug getraind op het spel van Franciscain. Gödeken is er zeker van dat zijn spelers geduchte tegenstanders zullen zijn. 

Als coach wil hij kwijt dat het team deze wedstrijden met een gesloten verdediging zal starten, om eventuele verrassingen aan te kunnen.

Een speler heeft zondag een blessure opgelopen, maar Robinhood vertrekt woensdag met een sterke selectie richting Curaçao, met het doel het kampioenschap te behalen, zegt een zelfverzekerde Gödeken.

Robinhood speelt vrijdag de eerste wedstrijd tegen Franciscain uit Martinique, om 22.00u ‘s avonds Surinaamse tijd. Zondag komt de landskampioen uit tegen Dakota uit Aruba. Die wedstrijd start ’s avonds 20.00u Surinaamse tijd.

Comments are closed.