Republic Bank start maandag activiteiten in Suriname

NPS schakelt juristen in over terugroepen Sapoen/Chitan
augustus 3, 2015
Dr Dre komt na vijftien jaar met nieuw album
augustus 3, 2015
Show all

Republic Bank start maandag activiteiten in Suriname

Republic Bank Limited heeft binnen haar steeds groeiende financiële groep een nieuw werkgebied mogen verwelkomen. Republic Bank Suriname NV start haar activiteiten op maandag 3 augustus 2015, nadat zij RBC Royal Bank Suriname NV van RBC Financial (Caribbean) Limited heeft overgenomen. Dit gebeurde middels de aankoop van Royal Overseas Holdings Limited, gevestigd in St. Lucia. Deze transactie is gisteren, vrijdag 31 juli, afgerond. Republic Bank Suriname NV heeft nu een netwerk van vijf vestigingen in de hoofdstad Paramaribo en één in Nickerie en activa van ongeveer US $ 525 miljoen per 31 oktober 2014. Dit brengt de strategische uitbreiding van de Republic Bank Groep tot negen (9) gebieden, met inbegrip van Barbados, Kaaimaneilanden, Cuba, St Lucia, Trinidad en Tobago, Grenada, Guyana, en recentelijk, Ghana.

“We zijn erg enthousiast over de gelegenheid om ​​deel te zijn  van de toekomstige ontwikkeling van Suriname en we zijn van plan om onze traditie,  om van betekenis te zijn voor de landen waar we actief zijn, zowel op commercieel als gemeenschaps niveau waar te maken,” meldt Managing Director van Republic Bank, David Dulal-Whiteway. “Zonder twijfel is in onze kern verankerd een cultuur van excellente, innovatieve klantenservice. Wij geloven in uitbreiding, waarbij onze groei wordt bewerkstelligd uit eigen middelen en hebben een gevestigde institutionele geschiedenis van het succesvol betreden van nieuwe gebieden, het verzekeren van compliance en integriteit, tegelijkertijd investerend in technologie en de ontwikkeling van de menselijke hulpbronnen van het land. ”

Het regionaal maatschappelijk investeringsprogramma van de Republic Groep, The Power To Make A Difference, richt zich op het strategisch (op)bouwen van succesvolle samenlevingen door middel van armoedebestrijding, gezondheidszorg en ontwikkeling van de jeugd op het gebied van sport, cultuur en onderwijs. De Republic Groep kijkt reeds uit naar nieuwe mogelijkheden in Suriname. De activa van de Republic Bank Group bedroeg US $9.458,3 miljoen per maart 2015. Republic Bank is meer dan 178 jaar oud, met een divers netwerk van 70 vestigingen, meer dan 127 geldautomaten, meer dan 4.100 medewerkers, en heeft een aantal belangrijke initiatieven gelanceerd. Zo is zij  in 2010  de eerste bank geweest in het Caribisch gebied, die creditcards met Chip en PIN-technologie aan haar cliënten heeft aangeboden

Comments are closed.