Regering presenteert Plannen op 23 december binnen raad van ministers,

Sportverslagen – 16 december 2020
december 16, 2020
Wegomlegging vanwege te verwachten verkeersdrukte
december 16, 2020
Show all

Regering presenteert Plannen op 23 december binnen raad van ministers,

Plannen moet reeds eind maart 2021 van start kunnen gaan

Op 23 december zal de regering binnen de raad van minister haar plannen presenteren die na de urgentiefase van de regering Santhokie/Brunswijk gestalte moeten krijgen. President Chandrikapersad Santhokie heeft na zijn aantreden in juli van dit jaar de regeertermijn in verschillende fasen opgesplitst waarbij de eerste 9 maanden is uitgeroepen tot de urgentiefase van deze regering. Wanneer in maart 2021 de stabilisatiefase van start gaat moet alles gereed zijn om de eerste projecten te kunnen uitvoeren zegt de president.

Ook voor Nickerie staan er grote projecten op schema liet het staatshoofd afgelopen weekend in Nickerie weten. Uitbreiding van de Fernandez airport en een totaal nieuwe markt zijn 2 van de projecten die reeds zijn geïdentificeerd. Een projectmanagement commissie die zaterdag door Santhokie geïnstalleerd is moet nog meer haalbare projecten in het district identificeren.

Chandrikapersad Santhokie. Afgelopen weekeinde was de president in Nickerie. Hij had het over grote projecten die op schema staan voor Nickerie.

Comments are closed.