Regering komt met sociaal vangnet zegt vicepresident Adhin

Staatshoofd en vakbeweging praten over doorgevoerde tariefsaanpassingen
september 7, 2015
‘Zeker 32 doden door bliksem in India’
september 7, 2015
Show all

Regering komt met sociaal vangnet zegt vicepresident Adhin

De regering komt met een uitgewerkt sociaal vangnet, zegt vicepresident Ashwin Adhin. Een vangnet bestemd voor dat deel van de samenleving, dat de slagen van de verhoogde economische maatregelen moeilijk zal kunnen verwerken.

Adhin zegt de kritieken vanuit de gemeenschap te begrijpen. Echter noopte de huidige financiële situatie in Suriname tot ingrijpende maatregelen, bedoeld om de economie weer op de rails te krijgen, aldus de vicepresident.

Dat de regering het heeft laten afweten op het vlak van een goede communicatie naar de burgerij toe, over wat de samenleving te wachten stond, wordt door Adhin min of meer onderkend.

4 Comments

  1. Richard Bisesser schreef:

    clown van het jaar …

  2. Richard Bisesser schreef:

    sociaal vangnet is bullshit want .. jullie houden land en volk daarin inclusief jou zelf voor de gek zeg gewoon jullie moeten alcoa en afobakka dam van su over nemen en jullie dit aan suralco as alcoa betalen voorschiten ….zo dat die deal door kan gaan en al dat geld die jullie nu alcoa betalen kom dat vrij in jullie zak die USD$ 80 miljoen van elke maand … ja en je wil besparen …en dan moet het volk dat gelacht betalen ..als volk moet in pinaren ….betalen .. toch dat is dat ding en geen te kort in begroting tekort ja .. dus dit is dat ding … ja ..

  3. Glenn Vreeswijk schreef:

    grote grappenmakers zijn dat