Regering geeft onderhandse gunning voor aankoop asfaltplant van 2,8 miljoen Euro

Radio 10 Sport dinsdag 1 augustus 2017
augustus 1, 2017
Bouwkavels met nutsvoorzieningen in Braamshoop
augustus 1, 2017
Show all

Regering geeft onderhandse gunning voor aankoop asfaltplant van 2,8 miljoen Euro

Oppositie waarschuwt wederom voor corruptieschandaal

De regering zal in De Nationale Assemblee met een goed argument op de proppen moeten komen voor de aankoop van een asfaltplant ter waarde van ruim 2,8 miljoen Euro. Niet alleen de noodzaak om nu deze investering te plegen, maar ook de persoon cq. bedrijf bij wie deze asfaltplant is gekocht heeft maandag in het parlement voor de nodige opschudding gezorgd. Het bedrijf en de persoon bij wie de asfaltplant is gekocht zou volgens de oppositie nauwe banden hebben met de NDP-top. De VHP-er Mahinder Jogi stelde zelfs de vraag of de persoon die achter het bedrijf staat werkzaam is op het kabinet van de president.

Het was Asiskoemar Gajadien die de zaak aan het rollen bracht in het parlement. Volgens hem zou er veel meer zijn neergeteld dan de werkelijke waarde van de asfaltplant. Hij maakte melding van een reeks misstanden die momenteel gaande zouden zijn op het ministerie van Openbare Werken Transport en Communicatie:

Carl Breeveld die vooral de regeringsfractie in het parlement een spiegel voorhoudt en oproept om misstanden niet goed te praten door wanbeleid onder andere kabinetten aan te snijden. Daarvoor Rashied Doekhi van de NDP-fractie die Gajadien de wind uit de zeilen trachtte te nemen voor de onthulling van de aankoop van een asfaltplant middels een onderhandse gunning.

 

Comments are closed.