Raymond Sapoen presidentskandidaat Pertjaya Luhur

Dagbladen overzicht 08 december
december 8, 2014
Jeugdparlement komt door bezoek Onderwijsminister niet tot behandeling kwestie ‘Otjeman’
december 8, 2014
Show all

Raymond Sapoen presidentskandidaat Pertjaya Luhur

Raymond Sapoen is door de Pertjaya Luhur voorgedragen al presidentskandidaat. Hij werd door PL-voorzitter Paul Somohardjo gepresenteerd als gelovige in de Almachtige, integer, jong, universitair geschoold en persoon die geen strafblad heeft. ‘Niets eens een bekeuring’, grapte Somohardjo op de vergadering. De verkiezingscampagne van de partij die deel uitmaakt van de NF-plus combinatie, werd zaterdag gestart. Ook de andere kandidaten uit de combinatie werden door Somohardjo opgesomd.

Die zijn volgens de PL-voorman Celsius Waterberg, voorzitter van de BEP en Chandrikapersad Santokhi, leider van de VHP. Maar ook NPS-voorzitter Gregory Rusland, kan daaraan worden toegevoegd, zegt Somohardjo. De kersverse presidentskandidaat Sapoen, zei trots en dankbaar te zijn voor de eer te zijn voorgedragen. Hij zegt overtuigd te zijn van verkiezingswinst voor de NF-Plus combinatie.

 

1 Comment

  1. Regillio Wyndal schreef:

    Hmmmm. Als deze element alleen maar shit heeft uitgehaald op het ministerie van onderwijs vraag k me zelve af in hoevere hij dan voor deze funktie wat voor ons gaat kunnen doen met z’n vriendjes etnisch politiek karakter. Only time will tell. One love 2 you all. Taliban say so.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.