Radio 10 Sport donderdag 10 augustus

Stembureau in Kenia aangevallen na voorlopige verkiezingsuitslag
augustus 10, 2017
Tekort aan vaccins voor zuigelingen
augustus 10, 2017
Show all

Radio 10 Sport donderdag 10 augustus

Basketbal Playoff:

Heren Hoofdklasse (Halve finale Playoff):
Donderdag :

Game 3 > SCVU – De Schakel  19:30

Stand : 2-0 voor De Schakel

Game 3 > Yellow Birds – De Arend 21:00

Stand : 2-0 voor Yellow Birds

Locatie : Ismay van Wilgen Sporthal

 

Zaalvoetbal :

Donderdag :
Eerste klasse :

18:00 > All Star – Palo

Hoofdklasse :

19:00 > Kabel Boyz – Inter Jakin

20:30 > Styx Kuldipsingh – Interbom

Locatie : Anthony Nesty Sporthal

 

Voetbal

Friendly
woensdag
AC Milan-Real Betis 1-2

 

Vandaag

Sevilla FC- AS Roma

 

 

Brazilië is sinds donderdag weer de nieuwe nummer één. De Zuid-Amerikanen lossen Duitsland af, dat vorige maand nog de koppositie overnam van Brazilië. In de top tien van de wereldranglijst staan verder Argentinië, Zwitserland, Polen, Portugal, Chili, Colombia, België en Frankrijk.Curaçao maakt deze maand de grootste duikeling op de ranglijst. Het Caribische eiland verliest achttien plekken en komt op 86 terecht. Op de Gold Cup verloor Curaçao alle drie zijn pouleduels. Namibië is de grootste stijger. Het Afrikaanse land klimt twintig plaatsen en komt op 136 terecht.

Ranomi Kromowidjojo gaat in ieder geval door met zwemmen tot en met de Olympische Spelen van Tokio in 2020. Dat heeft de drievoudig olympisch kampioene donderdag bekendgemaakt tijdens een persconferentie in Eindhoven. De laatste maanden was er onzekerheid over de toekomst van Kromowidjojo, die deze maand 27 jaar wordt. Ze zei eerder kort na de WK in Boedapest duidelijkheid te zullen geven. Op dat WK presteerde ‘Kromo’ vorige maand erg sterk. “De resultaten op de WK zijn niet leidend geweest”, zei ze desondanks op de persconferentie.

 

Voetbal:

‘Spurs-back Rose wil naar Chelsea of United’

Danny Rose wil eindelijk weleens prijzen winnen en heeft het daarom wel gezien bij Tottenham Hotspur. De 27-jarige linksback nadert zijn piekjaren, heeft daarom naar eigen zeggen nog één grote klapper in het vooruitzicht en mikt op een transfer naar kampioen Chelsea of Manchester United.

 

Tennis:

Rafael Nadal heeft de eerste hindernis op weg naar de koppositie van de wereldranglijst eenvoudig genomen. De Spanjaard bereikte woensdag de achtste finales van het toernooi in Montreal met een zege op Borna Coric. Nadal had op het Canadese hardcourt slechts één uur en dertien minuten nodig om zich van de Kroaat te ontdoen: 6-1 en 6-2.

Comments are closed.