Radio 10 Sport dinsdag 26 september 2017

Dagbladen overzicht dinsdag 26 september 2017
september 26, 2017
Documentaire van Ida Does internationaal bekroond
september 26, 2017
Show all

Radio 10 Sport dinsdag 26 september 2017

Voetbal

Maandag Maandag
English Premier League Spaanse Primera division
West Bromwich Albion- Arsenal 2-0 Real BetisReal – Levante 4-0

 

Voetbal:

Feyenoord treedt dinsdagavond in het Champions League-duel met Napoli mogelijk met een ander systeem aan dan het normaal gesproken speelt. Giovanni van Bronckhorst liet een dag voor de wedstrijd doorschemeren dat hij kiest voor een systeem met twee snelle aanvallers, Jean-Paul Boëtius en Steven Berghuis. Michiel Kramer moet zich in dat geval tevreden stellen met een plek op de bank.

 

Juventus-voorzitter Andrea Agnelli is maandag voor een jaar geschorst door het Italiaanse Sportgerecht. Hij zou met nog drie anderen banden hebben met leden van de maffia, die deel uitmaken van de harde supporterskern van de club. Agnelli wordt verweten hooligans met verkeerde contacten toegangskaarten te hebben toegespeeld, dan wel te weinig hebben gedaan om te verhinderen dat ze die zouden krijgen. Juventus, dat in de afgelopen zes jaar kampioen van Italië werd, kreeg zelf een boete van 300.000 euro. Voorzitter Agnelli persoonlijk moet 20.000 euro betalen.

De zakenman heeft de beschuldigingen altijd ontkend. De aanklager had een schorsing van tweeënhalf jaar gevraagd.

 

NBA:

Carmelo Anthony maakt de overstap van New York Knicks naar Oklahoma City Thunder. In ruil voor de 33-jarige NBA-vedette krijgen de Knicks drie spelers terug. De Turkse center Enes Kanter en forward Doug McDermott bewandelen de omgekeerde weg. Tevens krijgen de Knicks er een ‘draft pick’ voor terug. Anthony kwam sinds 2011 uit voor de Knicks, waarvoor hij eerder dit jaar met 62 punten in een wedstrijd het clubrecord evenaarde. Tevens passeerde hij afgelopen seizoen de grens van 24.000 punten in de NBA.

 

Comments are closed.