Radio 10 Sport dinsdag 1 augustus 2017

Afgestudeerden Medische Faculteit krijgen titel doctorandus(drs)
augustus 1, 2017
Regering geeft onderhandse gunning voor aankoop asfaltplant van 2,8 miljoen Euro
augustus 1, 2017
Show all

Radio 10 Sport dinsdag 1 augustus 2017

Volleybal:

Het harde werk van Sandrina Hunsel is op Jamaica beloond. De Surinaamse volleybalinternational, die de nationale vrouwenselectie de bronzen plak hielp winnen op het WK-kwalificatietoernooi, werd uitverkoren tot beste scorer.

 

De aanvalster werd ook de een-na-beste outside hitter. Surinames aanvoerster Cheryl Brunings werd bekroond met de award voor de beste setter (spelverdeler). Libero Johnelle Jameson zat goed in de race om beste digger te worden, maar werd uiteindelijk tweede op die positie.

 

Met de award-uitreikingsceremonie kwam er maandagavond officieel een einde aan het kwalificatietoernooi, dat eveneens als Caribbean Cup diende. Trinidad and Tobago verdedigde zijn titel succesvol door gastland Jamaica voor eigen publiek met lege handen achter te laten. Beide landen zijn over naar de volgende WK-kwalificatieronde.

 

Internationaal voetbal:

 

Audi  Cup:

 Groep 1 :
Zondag :

Atletico Madrid – Napoli

Bayern Munich – Liverpool

 

Voetbal:

De megatransfer van Neymar van FC Barcelona naar Paris Saint-Germain bevindt zich in de afrondende fase. De Braziliaanse aanvaller verlaat de Spaanse club voor liefst 222 miljoen euro.

Volgens het Franse radiostation Europe 1 wordt Neymar deze week nog groots gepresenteerd in het centrum van Parijs. Op het Place du Trocadero nabij de Eiffeltoren zal hij poseren met het shirt van zijn nieuwe club. De sportkrant L’Équipe schrijft dat Neymar komend weekend in de Franse hoofdstad arriveert en dat de transfer maandag afgerond wordt.

 

‘Benfica informeert bij Barça naar Cillessen’. Benfica is nog op zoek naar een keeper en heeft daarom bij FC Barcelona geïnformeerd naar Jasper Cillessen. Cillessen kreeg veel speelminuten van Barcelona-trainer Ernesto Valverde, maar moet als het seizoen begint naar verwachting zijn plek weer afstaan aan Marc-André ter Stegen. Bij het Portugese Benfica kan Cillessen op een basisplek rekenen.

Comments are closed.