Raad van toezicht MMC geen moeite met ontheffing

MI GLIS heeft nieuwe Raad van Toezicht
september 11, 2020
COVID-toelage medisch personeel hopelijk volgende week beschikbaar
september 11, 2020
Show all

Raad van toezicht MMC geen moeite met ontheffing

De huidige Raad van Toezicht (RvT) bij het Mungra Medisch Centrum (MMC) heeft in een ontmoeting met de Volksgezondheidsminister Amar Ramadin aangegeven de regering de ruimte te geven haar te ontbinden. Zelfs voordat het zittingstermijn is afgelopen. Dit besluit volgde nadat Ramadhin de raad confronteerde met enkele onduidelijkheden binnen het reilen en zeilen in de zorginstelling. Hij vermoedt dat er bij het MMC sprake is van financiële en personele malversatie. De bewindsman wil het orgaan de mogelijkheid geven duidelijkheid te verschaffen en om het tegendeel te bewijzen.

De ondervoorzitter van De Nationale Assemblee, Dew Sharman, die was meegereisd met de delegatie van Ramadhin, was echter minder diplomatisch. Volgens hem gebeuren er zaken in het Mungra Medisch Centrum die hem de wenkbrauwen doen fronzen. Als het aan hem lag was de raad van toezicht, die eindverantwoordelijk is voor het beheer van het medisch centrum, liever vandaag dan morgen de laan uit gewezen.

Assembleelid Dew Sharman en daarvoor Volksgezondheidsminister Amar Ramadin. De huidige Raad van Toezicht (RvT) bij het Mungra Medisch Centrum (MMC) heeft in een ontmoeting met de minister aangegeven de regering de tijd te geven om haar te ontbinden.

Comments are closed.